ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Найбільш доступні автомобілі на ринку України

    19 квітня 2024 п'ятниця
    21 переглядів
    Найдешевшим автомобілем, українського рейтингу, виявився Daewoo Matiz

    Журналістське дослідження визначило п’ятірку найдешевших автомобілів українського автомобільного ринку, щоб спростити вибір покупців по співвідношенню до якості і своєму фінансовому становищу.


    Найдешевшим автомобілем, українського рейтингу, виявився Daewoo Matiz, який завдяки невисокій вартості, 5240 доларів за поточним курсом, і більш-менш пристойній якості, виявився з верху п’ятірки переможців. Звичайно, важко назвати цей автомобіль супер технологічним і комфортним, але свої гроші він відпрацьовує з лишком. З об’ємом двигуна в 0,8 літра, автомобіль розвиває потужність в 52 конячки.

    Другий рядок рейтингу, займає автомобіль китайського автопрому Zotye Z100. Автомобіль має трохи більш потужний двигун, в 68 коней і обсяг 1 літр. На ринку його оцінюють в 5993 доларів.

    Третій рядок рейтингу займає автомобіль вітчизняного складання, запорізький Sens. Його вартість починається від 6330 доларів. Автомобіль, який має двигун в 70 "коней”, об’ємом 1,3 літра, має більш комфортний кузов і міцну ходову частину, що зробило його найбільш популярним в країні.

    На четвертому місці в рейтингу, міцно влаштувався Geely MK, що коштує 6442 долара. Автомобіль оснащений двигуном в 1,5 літра, потужністю в 94 кінських сил.

    На останній сходинці п’єдесталу, влаштувалася російська Lada Granta, яка оцінюється в 6517 доларів США. Новинка російського автопрому має потужність в 87 коней і має в наявності 1,6 літровий двигун.


    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ В Україну заборонено ввозити автомобілі старше 5 років

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору