ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Заступник комбата продав позашляховик, який подарували волонтери

    16 квітня 2024 вівторок
    59 переглядів
    Волонтери привезли позашляховик із Польщі

    На Львівщині шукають автомобіль «Опель Фронтейра», який передали воякам у зону АТО ще в травні. Зникла і карета «швидкої», призначена для бійців. Як дізнались журналісти, причетний до цього один із чиновників обласної адміністрації, який раніше служив у батальйоні Луганськ-1 та був заступником комбата.

    Заступник комбата Андрій Умрихін попросив у фонду «Допомога і турбота», позашляховик для потреб вояків.

    «Волонтери привезли позашляховик із Польщі. Ми його технічно перевірили, відремонтували, заправили повністю та урочисто передали Андрію Умрихіну, який поїхав служити в зону АТО. І зараз ми дізнаємось, що цей автомобіль згаданий пан просто продав своєму товаришу. Цей товариш нам підтвердив інформацію», - розповів голова фонду «Допомога і турбота» Мирослав Хом’як.

    Авто чоловік продав вже у зоні АТО. Водію батальйону Луганськ-1 Петру – за 28 тисяч гривень. Попри те, що машина вже числилася у вояків та навіть була із спеціальними зеленими номерами. Підтверджує Комбат Костянтин Скліфус: «Ми запитували, як він може продавати батальйонну машину. А він казав, що це його, мовляв кошти в неї вклав, а відтак може нею розпоряджатися. Спочатку 30 тисяч гривень за неї просив. Та ще й швидку пропонував».

    А от згадану карету «швидкої допомоги» Андрію Умрихіну передали волонтери із Жовкви. Раніше вона служила захисникам біля донецького аеропорту. Додає Віктор Візничак із «Самооборони» міста: «Хлопці написали на капоті всі населені пункти, де вона була, хто на ній їздив, також була наліпка «Ніхто, крім нас» 80-ї бригади. Андрій сказав, що все це залакує гарно, забрав ту «швидку». А потім вона десь пропала. Хоча хлопці казали, що її десь бачили в районі населеного пункту Кримське. Це, припускаю, 29 пост».

    Волонтери заявили, що готують заяву в поліцію і хочуть порушення криміналу за фактом шахрайства.
    Читайте також: Дмитро Гнап: Мужики я не скаржуся, просто такого пі *деця, я не бачив ніде

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору