ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як живуть генерали найбіднішої армії Європи та... скільки коштують генеральські пагони? (ВІДЕО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    83 переглядів
    Вам які...?

    Держава витрачає на утримання генералів шалені кошти, доки українська армія бідує. Україна побила всі рекорди за кількістю генералів.

    Журналісти програми "Гроші" дізналися, як живуть українські "орденоносці", поки у зоні АТО тривають запеклі бої і за скільки можна купити престижне звання генерала. Відомий волонтер Юрій Бірюков ("Фенікс") розповів, що генерали найбіднішої армії Європи ні в чому собі не відмовляють, а у базових таборах для них облаштовують сауни та фітнес-центри.

    "У генералів сауни, фітнес-центри... Прямо у базовому таборі. Так, вони так живуть. У них білі скатертини, красиві офіцерські намети, ад'ютанти, посильні… З особистою охороною з'являються", - сказав "Фенікс".

    Живуть українські генерали не гірше за олігархів. Журналісти знайшли один з їхніх палаців на трьох тисячах квадратних метрах елітної котеджної зони під Києвом. За недобудований маєток просять 3,5 мільйони євро. Стіни будівлі зроблені з елітної німецької цегли, на території є чотири гаражі, дві тераси, загалом у маєтку шість кімнат, власний кабінет, домашній кінотеатр, винний погреб, спортзал, 12-ти метровий басейн, ліфт та власне бомбосховище. А ще у власника елітного маєтку є власне озеро і окрема баня майже на території заповідного лісу. Як вдалося з'ясувати журналістам, будинок оформлений на Олега Яковенка - сина відставного генерала однієї з таємних спецслужб Міністерства оборони Олексій Семеновича. Такі генерали і на пенсії продовжують отримувати чималий пайок від держави. Один генерал з усіма виплатами обходиться державі щонайменше у 80 тисяч доларів на рік.


    Купити елітні погони за часів екс-президента Віктора Януковича можна було за 100 тисяч доларів, а під час головування Віктора Ющенка погони коштували вдвічі дешевше, заявив директор Інституту трансформації суспільства Олег Соскін. Як повідомлялося раніше, генерал Кульчицький героїчно загинув у свій останній день перебування в зоні АТО.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Скандал!!! "Рапорти рвуть при тобі... Комбат кричить: "Дзвоніть куди хочете, мені пох... ", - бійці 53-ї бригади (ВІДЕО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости