ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Через, що розлучаються українські сім'ї...

    18 квітня 2024 четвер
    66 переглядів
    Майже половина шлюбів в Україні розпадаються

    44,3 відсотки шлюбів в Україні розпадаються - такі дані торік озвучили в Держкомстаті. Що саме стає причиню невдалих шлюбів.

    У селі Терново на Закарпатті дружина не витримала поїздок чоловіка за заробітки у Москву. "Мені почало здаватися, що він зраджує. В липні я поїхала до нього шукати коханку", - каже жінка. Не зважаючи на те, що коханки не було, дружина повернулася додому, забрала дітей і переїхала жити до матері. Чоловік не заперечував проти розлучення і шлюб розірвали.

    В Калуші,що на Івано-Франківщині голод підштовхнув чоловіка до розлучення. Він поскаржився, що йому не готують їжу і не дозволяють користуватися продуктами харчування. Суд його пожалів і шлюб розірвали.

    У селі Кривче на Тернопільщіні дружина подала до суду на розлучення, бо чоловік пив і нічим не допомагав. Відповідач пояснив, що причиною сімейних сварок стала теща. Каже, що через неї зривався. А як вигнали з дому – зав'язав. Тепер знову готовий любити дружину і дітей. Родині дали три місяці на примирення.

    В Броварському районі дружину обурило, що чоловік без її відома продав автомобіль, який купували разом. Він зняв автомобіль із реєстраційного обліку та виставив його на продаж в інтернеті. Звідти дружина і дізналася, що за спільний "Geely CK" чоловік просить 64 тис. грн. Вона зажадала розлучення і компенсацію - половину вартості авто.

    В Дніпровському районі столиці дружина після 28 років шлюбу вирішила, що вона із чоловіком не може бути разом. Бо він з дияволом, а вона з Богом. Чоловік пояснив, що дружину кохає, не ображає. Тому просив їх не розлучати. Суд вислухавши доводи, дав час родині на примирення.


    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Сімейні драми і секс у великій українській політиці (ВІДЕО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору