ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Скандал навколо підприємства «Агрошляхбуд» розростається у Виноградові

    16 квітня 2024 вівторок
    72 переглядів
    Закарпаття. Що буде з майном потужної шляхобудівельної фірми?

    Його власником є колектив підприємства.

    Як свідчать матеріали (ухвала господарського суду Закарпатської області (№907/1146/46), колективне звернення щодо рейдерського захоплення, датоване 3 лютого 2016 року), йде спроба з допомогою судового рішення узаконити фактичним власником мешканку села Клячаново Мукачівського району Оксану Поп («наділити правом на частку власності»), оскільки вона викупили 52 відсотки «права на частку власності» на суму майже 400 тисяч гривень.
    А це означає отримати право розпоряджатися майном потужної шляхобудівельної фірми з чималим автопарком, щебеневим підприємством, асфальтобетонним заводом, базою відпочинку в рекреаційній зоні, адміністративною територією в промисловому центрі міста.
    Вартість такого комплексу тягне на десятки мільйонів гривень. Але, заперечують у колективі, викуп відбувався без згоди на те загальних зборів, шляхом фальсифікації документів (Є документи, що підтверджують відсутність учасників підприємства на момент проведення зборів).
    Господарський суд, який проводився з ініціативи Попів задовольнив їх позов повністю, але члени колективу звернулися до Апеляційного суду і на всякий випадок готуються до атаки «тітушок». Отже, далі буде.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору