ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Головного лікаря одного із медзакладів Закарпаття взяли на хабарі

    24 квітня 2024 середа
    72 переглядів
    Взяли "на гарячому" при отриманні 4 тис грн хабара

    На Закарпатті при отриманні 4 тис грн хабара затримано головлікаря одного з медичних закладів області.

    За процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області, працівниками слідчого управління ГУ Національної поліції України в Закарпатській області та управління захисту економіки в Закарпатській області викрито та затримано головного лікарня одного з медичних закладів області при отриманні 4 тис грн неправомірної вигоди.

    Наразі у вказаному кримінальному провадженні, з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 3 ст. 368 КК України, триває проведення першочергових слідчих дій, спрямованих на документування вказаної протиправної діяльності, повідомляє п.рес-служба прокуратури Закарпатської області.

    За інформацією Закарпаття онлайн, на хабарі затримали головного лікаря Ужгородського міського центру первинної допомоги.

    Довідка

    санкція ч. 3 ст. 368 КК України, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.


    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ "Угорець" спробував підкупити прикордонників за 3000 англійських фунтів, щоб потрапити на територію України (ВІДЕО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Фамилию в студию!!! Без фамилии статья ни о чём.