ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Серійних грабіжників затримали у Сваляві!

    29 березня 2024 п'ятниця
    83 переглядів
    Головне управління Нацполіції у Закарпатській області повідомляє...

    Четверо зловмисників віком 15-19 років вистежували в барах і на вулиці п’яних чоловіків і відбирали від них мобільні телефони. Встановлено причетність цієї гоп-компанії щонайменше до 3-х грабежів.

    Днями правоохоронці Свалявського відділення поліції затримали чотирьох місцевих мешканців віком від 15 до 19-ти років. Ці смагляві хлопці обґрунтовано підозрюються в скоєнні вуличних грабежів.
    Як розповідає заступник начальника Свалявського відділення поліції Василь Папіш, грабіжники вишукували вечорами на вулицях міста нетверезих перехожих чоловіків, які розмовляли по мобільному. Далі виривали з рук телефон і втікали…
    - Ми заходили в бари й вибирали п’яних, в першу чергу тих, хто пив насамоті, - зізнався найстарший грабіжник. – Далі чекали на нього на вулиці. Троє зустрічали спереду, а один підходив ззаду, утворюючи коло. Відбирали мобільний телефон і все цінне…
    Наразі слідством задокументовано три пограбування. Під час проведення слідчих дій усі потерпілі впізнали своїх кривдників. Речові докази - мобільні телефони вилучено.
    Юним грабіжникам оголошено підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від 4 до 6 років. А 19–річний організатор злочинної групи ще й понесе покарання за ч.1 ст.304 ККУ (Втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність), санкція якої передбачає позбавленням волі на строк від 3 до 7 років.
    Перевіряється причетність затриманої злочинної групи до скоєння інших пограбувань.
    Відділ комунікації ГУНП В Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору