ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті активісти оголошують про створення блок-постів при в'їзді в область і не пропускають російські "фури" (ВІДЕО, ФОТО)

    25 квітня 2024 четвер
    109 переглядів
    Повідомляється про створення блок-поста в с.Нижні Ворота

    Сьогодні, 11 лютого, в соціальній мережі Фейсбук з'явилася заява націоналістів і добровольців Закарпаття, в якому вони закликають припинити торгівлю з Росією і заборонити проїзд в країні російському вантажному транспорту. Крім того, повідомляється про створення блок-поста в с.Нижні Ворота.

    Повідомлення опублікував на своїй сторінці в Фейсбуці Тарас Деяк :

    "УВАГА! ВАЖЛИВО! Націоналісти і добровольці Закарпаття оголошують про створення блок-постів при в'їздах в Закарпатську область для протидії та недопущення в Україні торгового транспорту російського окупанта.

    Днями Польща заявила про заборону в'їзду в свою державу російським фурам, тому вони активно користуються кордоном між Закарпаттям та Словаччиною та Угорщиною.

    Ми, націоналісти, добровольці і небайдужі, заявляємо: поки російський окупант нічого очікувати визнано країною-агресій, не отримає заборону на розміщення свого бізнесу на українській землі і поки влада не перекриє торгівлю з Росією, ми будемо своїх позицій не здамо!

    Закликаємо всіх небайдужих долучатися до блокади в с.Нижні Ворота (вище поста 5км) Воловецького району і не допускати ворога в свій тил! Слава Україні! Смерть окупантам!

    Зараз тут розгорнути перші російські фури! Хто може - підтягуйтеся!

    Тут ГО Патріоти об'єднані, ГО Карпатська Січ, союз УБС в АТО р .. Ужгород, волонтери бат. Айдар. "- Повідомляє активіст.





    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Митниця на кордоні з Євросоюзом має всі шанси стати сучасною структурою європейського зразка

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости