ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Фракція "Самопоміч" починає збір підписів про недовіру уряду

    25 квітня 2024 четвер
    88 переглядів
    Вся процедура займе до двох тижнів після отримання 150 підписів

    Парламентська фракція "Самопоміч" починає збір підписів про недовіру Кабінету міністрів України, повідомила народний депутат від фракції "Самопоміч" Вікторія Войцицька.

    "Нарешті після тривалого очікування майже тиждень і наполегливого прагнення отримати бланк для збору підписів під проектом постанови, яке зареєструвала" Самопоміч "(особлива за це подяку Олені Сотник) про недовіру уряду, канцелярія Верховної Ради видала на руки. Запрошуємо колег приєднатися і поставити свій підпис", - написала В. Войцицька на своїй сторінці в Фейбсук в четвер.

    Вона зазначила, що як тільки буде зібрано 150 підписів, відповідно до Регламенту Верховної Ради, даний проект постанови буде автоматично включено до порядку денного, також він повинен бути розглянутий в парламентських комітетах, а потім поставлений на голосування в сесійній залі Ради.

    "Вся процедура займе до двох тижнів після отримання 150 підписів. Тобто найраніше голосування відбудеться в березні місяці. Тому, будьте реалістами і не чекайте відставку 16 лютого", - написала В. Войцицька.
    Читайте також: Яресько залучатиме 50 млн доларів у Туреччини

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору