ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті затринано величезну партію контрабандних сигарет у фурі, з угорськими номерами, яка везла букові дрова (ФОТО)

    20 квітня 2024 субота
    96 переглядів
    Вантажний автомобіль «VOLVO» з угорськими номерами віз букові дрова

    А саме - цигарки марок «Rothmans» (1440 блоків), «NZ» (930 блоків) та «Compliment» (480 блоків).

    Сьогодні з ранку прикордонники Чопського загону спільно з працівниками митниці на пункті пропуску «Тиса» виявили 2850 блоків цигарок у напівпричепі вантажівки. Громадянин України намагався перевезти їх в Угорщину.

    Вантажний автомобіль «VOLVO» з угорськими номерами віз букові дрова.Після первинного огляду прикордонники перевели вантажівку на додатковий контроль для поглибленого огляду. Під час обшуку причепу в його передній стінці виявили тайник. Він був наповнений тютюновими виробами, а саме цигарками марок «Rothmans» (1440 блоків), «NZ» (930 блоків) та «Compliment» (480 блоків).

    В даний час тютюнові вироби вилучені та передані працівникам митниці. Вантажівку з причепом затримано. Триває перерахунок курива та проводиться перевірка.

    Зазначимо, що контрабандні сигарети неодноразово намагаються перевезти вантажівками в країни ЄС через пункти пропуску на Закарпатті. Так, наприкінці листопада минулого року в пунктах пропуску «Ужгород» та «Тиса» співробітники Державної прикордонної служби України спільно з працівниками митниці завадили переміщенню великих партій тютюнових виробів, які були приховані серед вантажу деревини. А в серпні на «Ужгороді» був затриманий вантажний автомобіль «Вольво». За документами ним везли вантаж дерев’яних котушок для кабелів, серед яких і були виявлені сигарети з українськими акцизними марками.


    van2.jpg


    Нагадаємо, На Закарпатті затримано контрабандистів на гумовому човні, які намагалися втекти від прикордонників

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору