ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Україна і Росія почали "війну фур"

    20 квітня 2024 субота
    90 переглядів
    Українські радикали продовжують блокувати рух вантажівок з російськими номерами.

    Українські радикали продовжують блокувати рух вантажівок з російськими номерами, які слідують транзитом до країн Європи.

    Москва у відповідь призупинила рух зареєстрованих на Україні фур. Очікується, що український кабмін сьогодні прийме рішення по ситуації з транспортною блокадою російських вантажоперевезень.
    У неділю російські фури, за інформацією "112. ua ", блокували в дев'яти областях Західної України - Волинської, Рівненської, Львівської, Закарпатської, Івано-Франківської, Житомирської, Чернівецької, Вінницької та Чернігівської. Активісти, в тому числі із заборонених в РФ "Правого сектора" і УНСО, заявили, що мають намір продовжувати блокаду до тих пір, поки влада не заборонять транзит вантажівок з Росії.
    Губернатор Закарпатської області Геннадій Москаль закликав уряд "зібратися на екстрене засідання і прийняти принципове рішення".
    Очікується, що український кабмін ухвалить рішення щодо ситуації з транспортною блокадою російських вантажоперевезень в понеділок, після розгляду узгодженого пропозиції оперативного штабу і "технічних консультацій з представниками Європейської комісії та окремими державами-членами ЄС", йдеться в повідомленні прес-служби Мінінфраструктури.
    Глава МЗС України Павло Клімкін вже заявив, що Росії не дозволять "просто так" здійснювати транзит через територію України в ЄС. "Кожен аспект повинні розглядати окремо, чесно, на основі норм міжнародного права.
    Ми правова держава, і так, як Росія, діяти не будемо, але в той же час про наші інтереси подбаємо. І просто так здійснювати через Україну транзит в ЄС Росія не буде здатна ", - пообіцяв Клімкін напередодні в ефірі телеканалу" Інтер ".
    Тим часом Росія в якості відповіді в неділю ввечері призупинила рух зареєстрованих на Україні фур. Ці заходи будуть зберігатися до врегулювання Києвом ситуації з неправомірним блокуванням російських вантажівок на території сусідньої країни, повідомили в Мінтрансі.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    После такого шабаша украинская хунта будет в Евросоюзе утверждать, что — "УКРАИНА — НАДЁЖНОЕ ТРАНЗИТНОЕ государство?!!!!