ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Для допомоги вразливим верствам населення Донбасу цього року потрібно 298 млн дол. - ООН

    19 квітня 2024 п'ятниця
    62 переглядів


    dopomoga.jpg
    У цьому році для гуманітарної допомоги вразливих верств населення Донбасу потрібно 298 млн дол. Про це сказав сьогодні на прес-конференції координатор з гуманітарних питань в Україні, координатор системи ООН в Україні та постійний представник ПРООН в Україні Ніл Вокер, передає кореспондент УНН.


    "Наш аналіз виявив 3,1 млн українців, які потребують нагальної гуманітарної допомоги", - сказав він.
    Зокрема, за словами Н.Вокера, на непідконтрольній території Донбасу допомоги потребують 2,7 млн людей, уздовж лінії зіткнення з обох боків - 800 тис. українців. Також, зазначив він, потребують допомоги люди, які проживають на контрольованій українським урядом території, але їх менше.


    Н.Вокер наголосив, що торік міжнародні організації надали 183 млн дол. для допомоги вразливим верствам населення на Донбасі. "У цьому році наша потреба становить 298 млн дол.", - зауважив він.


    У свою чергу керівник Агентства з розвитку Донбасу Вадим Черниш зазначив, що можливості уряду діяти в зоні збройного протистояння на неконтрольованих територіях дуже обмежені. Тому українська влада дуже вдячна міжнародним організаціям за допомогу.
    Читайте також:

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору