ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Королівський розмах розкоші на весіллях в румунських селах Закарпаття (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    327 переглядів
    Найрозкішніші весілля "вершків" румунських сіл Закарпаття

    Найщасливішим, значущим, розкішним і гламурним подією в світі дівчини, жінки є весілля. Природно, якщо виходиш заміж за коханого чоловіка. Це продовження роду, національної культури. Якщо не буде весіль і шлюбів, то не буде продовження роду. Саме тому завжди хочеться, щоб ця подія залишилася в пам'яті на довгі роки.

    Адже заміж потрібно виходити один раз і на все життя. Спеціально для цього дівчата підбирають самі чудові сукні та місця для проведення церемонії і святкування торжества щастя.


    fiv_1.jpg


    А знаєте, де святкують найрозкішніші весілля на Закарпатті ?! Зараз ми Вам все покажемо і розповімо ...

    На Закарпатті, а саме в районах проживання румунської громади можна, як ніде побачити безліч дивовижних і чудових дизайнерських нарядів. Найвеличніші, пишні як в казці і приталені з довгим мереживним шлейфом вінчальні сукні, розшиті вручну стразами, мереживом, перлами, шати подружок нареченої, шикарні шуби і не менш величні костюми нареченого і його друзів. Від суконь без бретельок і силуетів русалки, стильного дизайну і з сексуальними вирізами, з пишними спідницями і прямого прилеглого фасону, блискучих кольорів, приглушених і яскравих тонів до монотонних і мінімалістичні фасонів - румунська весілля справжній парад модних суконь на "червоній килимовій доріжці".
    Голлівуд відпочиває!
    Люди свято шанують багатовікові традиції так само свято, як і зберігають любов один до одного.


    fiiv2_0.jpg


    Полюбити - так королеву ... або короля!

    Ніхто тут не святкує скромних весіль. Якщо гуляти, то гуляти вже з королівським розмахом.Наречений і наречена обмінюються клятвами любові і вірності в розкоші і живуть, відповідаючи статусу. Кращі ресторани, десятки неймовірних страв, салюти, гори квітів і стрічок, якими прикрашають зал для розпису. Все продумано з особливим шиком. Судячи з пишноти нарядів, на урочистості йде річний бюджет сім'я. Але так заведено і інакше і бути не може!


    fiv3_1.jpg


    Одне можна сказати однозначно, тут немає місця для нудьги, буденності і сірості. Та й Слава Богу, криза не почому. Плаття наречених і гостей, в яких приходять на весілля дівчата, мають сильний вплив на майбутні тенденції моди і роблять установку в плані модних фасонів, тканин і квітів не тільки в Закарпатті, а й в сусідній Румунії.


    fiv4_1.jpg


    Не вірите нам ?! Пропонуємо вашій увазі деякі з найяскравіших весільних нарядів. Як говоритися краще раз побачити, ніж сто разів почути:


    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Кортеж циганського весілля у Рахові вражає... 5 Mercedes-Benz Gelandewagen (ФОТО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору