ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Самопоміч" вирішила проігнорувати ранкове засідання Верховної Ради

    24 квітня 2024 середа
    75 переглядів
    "Самопоміч" вранці не прийде до Ради через обговорення виходу з коаліції.

    Фракція «Об’єднання «Самопоміч» готова брати участь у засіданні парламенту з 16.00.

    Про це йдеться у заяві партії.

    Нагадується, що сьогодні відбудеться засідання проводу партії, на якому буде ухвалене остаточне спільне рішення партії та фракції «Самопомочі».

    «Фракція «Самопоміч» не бачить можливості брати участь у засіданнях парламенту до моменту ухвалення рішення Проводом партії», - наголошується у заяві.

    Разом з тим у партії наголосили, що, «усвідомлюючи важливість питань порядку денного роботи Верховної Ради на 18 лютого, фракція «Самопомочі» попередила голову Верховної Ради та президента України про готовність підтримати законопроекти з “безвізового” пакету, відставку генпрокурора, а також постанову про відставку прем’єр-міністра».

    Фракція повідомляє, що готова брати участь у засіданні парламенту з 16.00 і просить врахувати таку позицію під час внесення важливих питань на розгляд парламенту, додали у «Самопомочі».

    Як повідомлялося раніше, фракції «Самопомочі» і «Батьківщини» вимагали відставки уряду.

    16 лютого Верховна Рада 247-ма голосами визнала роботу уряду незадовільною, але не підтримала постанову про недовіру Кабміну. Зокрема, "за" висловлення недовіри уряду проголосували лише 194 депутати за необхідних 226.

    Того ж дня фракція “Самопоміч” заявила, що 17 лютого не прийде на засідання Верховної Ради через провальне голосування щодо відставки уряду.

    17 лютого фракція «Батьківщина» заявила про вихід з парламентської коаліції.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору