ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Взятто під варту на два місяці поліцейського Сергія Олійника, якого підозрюють в убивстві 17-річного пасажира BMW.

    24 квітня 2024 середа
    55 переглядів
    Нова поліція чи оновлена міліція

    Адвокати поліцейського Сергія Олійника, підозрюваного в убивстві 17-річного пасажира BMW, якому суд обрав запобіжних захід у триманні під вартою два місяці, будуть оскаржувати це рішення. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив народний депутат Антон Геращенко.


    “Суддя Шапочко обрала для Сергія Олійника запобіжний захід у вигляді арешту на строк два місяці без права внесення застави. Адвокати Сергія Олійника подаватимуть апеляцію на це необгрунтоване і несправедливе рішення суду”, — зазначив А.Геращенко.


    Суддя Печерського районного суду Києва оголосила рішення про взяття під варту на два місяці до 17 квітня поліцейського Сергія Олійника, якого підозрюють в убивстві 17-річного пасажира BMW.


    Нагадаємо, низка нардепів написала заяви про взяття на поруки поліцейського Сергія Олійника, який застрелив під час переслідування пасажира BMW.


    Читайте також: Задля обґрунтування дій поліцейських зверніть увагу на частину 2 статті 18 закону України «Про Національну поліцію», де чітко зазначено, що поліцейський на всій території України незалежно від посади, яку він займає, місцезнаходження і часу доби в разі звернення до нього будь-якої особи із заявою чи повідомленням про події, що загрожують особистій чи публічній безпеці, або в разі безпосереднього виявлення таких подій зобов’язаний вжити необхідних заходів з метою рятування людей, надання допомоги особам, які її потребують, і повідомити про це найближчий орган поліції.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору