ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Юридично парламентська коаліція існує, але фактично її вже немає.

    24 квітня 2024 середа
    89 переглядів
    Але фактично — коаліції не існує

    “Для того, щоб зрозуміти, чи є коаліція в парламенті, чи її нема, потрібно проаналізувати юридичний і фактичний аспект питання”, — заявив народний депутат з фракції “Блок Петра Порошенка” Іван Вінник.


    Нардеп додав, що “коаліція створюється депутатськими фракціями, щоб щонайменше 226 голосів було у цьому об’єднанні. Технічно, вона створюється за рахунок особистих підписів депутатів, які входять в цю коаліцію”.
    “Усі депутати, які створювали коаліцію особисто підписували підписні листи, ми мали більше 300 підписів. Після того були відповідні політичні заяви „Радикальної партії“, сьогодні ми почули „Батьківщину“ і „Самопоміч“ про те, що вони виходять з коаліції. Але з юридичної точки зору потрібно відкликати підписи, для того, щоб порахувати скільки залишилось членів коаліції і чи ця більшість більше 226, що не порушує Основний закон”, — зазначив І.Вінник.
    За словами політика, “те скільки підписів відкликає “Батьківщина” — побачимо. Але ми впевнені, що “Самопоміч не відкликає ту кількість підписів, яку вони давали, коли створювали цю коаліцію, їх буде менше, оскільки були виключені низка членів фракції. Врешті решт — побачимо чим все закінчиться. Але фактично — коаліції не існує”.
    “Ми, як „блок Петра Порошенко“ вимагаємо переформатування уряду, ми вимагаємо, щоб уряд працював ефективніше”, — наголосив він.


    Читайте також: Наразі у парламенті йде війна між депутатськими фракціями

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Руки геть от Кролика!