ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатська митниця уповноважена заявити!

    19 квітня 2024 п'ятниця
    77 переглядів
    Офіційно про громадянина, якого затримали в Угорщині із 3000 пачок цигарок

    Напередодні, 18 лютого 2016 року, деякі регіональні засоби масової інформації розповсюдили інформацію про те, що 17 лютого в селі Кельче (Угорщина) співробітники угорської прикордонної поліції затримали громадянина, який перевозив контрабандні 3000 пачок сигарет.

    Також, в інформації зазначалось, що автомобіль «Fiat», на якому його було затримано, перетнув митний кордон в пункті пропуску «Вілок – Тисабеч».
    На підставі цієї інформації керівництвом Закарпатської митниці ДФС було ініційовано проведення аналізу транспортних засобів, які перетинали митний кордон в пункті пропуску «Вілок – Тисабеч». Однак, згідно з базами даних митниці, зазначене авто взагалі не перетинало державний кордон України.
    Разом з тим, підкреслюємо, що транспортний засіб був зупинений в населеному пункті Кельче Угорщини. Авто зупинили співробітники угорської прикордонної поліції й направили транспортний засіб в пункт пропуску «Вілок – Тисабеч» через те, що там наявні засоби технічного контролю. Під час здійснення якого й були виявлені тютюнові вироби.
    Закарпатська митниця ДФС, співпрацює з усіма правоохоронними органами, прикордонною службою, податковою міліцією, аби мінімізувати незаконне переміщення тютюнових виробів чи будь-яких інших товарів через державний кордон України.
    Відділ комунікацій Головного управління
    ДФС у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору