ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті розпочали ремонт покриття доріг (ФОТО)

    25 квітня 2024 четвер
    112 переглядів
    Прес-служба САД у Закарпатській області повідомляє...

    Для безпечного проїзду та задля уникнення швидкого руйнування покриття, дорожниками Закарпаття було розпочато роботу по ліквідації ямковості на основних автошляхах загального користування.

    У зв’язку з несприятливими погодніми умовами зимового періоду, дороги області вкрились значними дефектами на дорожньому покритті. Нині, працівники мають можливість ліквідовувати ці вади завдяки покращенню погодних умов і плюсовій температурі.
    «Для Закарпатської області із мережі автомобільних доріг загального користування протяжністю 3348 км найважливішу роль відіграють дві основні артерії області, що приймають на себе основну долю вантажних та пасажирських перевезень: міжнародна дорога державного значення М-06 Київ-Чоп (135,6 км) та національна автодорога державного значення Н-09 Мукачево-Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Рогатин-Бібрка-Львів (209 км). Якщо на першій в 2003-2005 роках по всій протяжності було замінено покриття, то на другій на трьох четвертях протяжності, покриття капітально не ремонтувались близько сорока років. Нормативна потреба в цьому, через старіння асфальтобетону, вимагає виконувати ремонт кожні 10-12 років. Саме такі ділянки доріг зазнають щорічно найбільших руйнувань у весняний період та викликають неабияке обурення у користувачів», – розповідає перший заступник начальника САД у Закарпатській області Василь Рурич.
    Саме тому кожен сприятливий день максимально використовується для підготовки та проведення аварійного ремонту дорожнього покриття із застосуванням різних технологій з метою забезпечення безпеки дорожнього руху та збереження покриття.
    Упродовж лютого філіями Дочірнього підприємства «Закарпатський облавтодор» було проведено аварійні ремонтні роботи покриття на таких автошляхах: М-09 Мукачево-Рогатин, М-06 Київ-Чоп, Мукачево-Берегове-КПП «Лужанка» та М-13 Львів-Самбір-Ужгород. Для цього було залучено 10 ремонтних бригад та запущено в роботу Хустський асфальтобетонний завод. З початку лютого дорожники Закарпаття вже усунули 2500 кв. м ямковості.
    Прес-служба САД у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору