ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Поліція затримала вимагачів, які забрали у пенсіонера гроші та золоті коронки

    28 березня 2024 четвер
    76 переглядів
    Головне управління Нацполіції у Закарпатській області повідомляє...

    У с.Іванівці Мукачівського району грабіжники, увірвавшись до будинку літнього чоловіка, зв'язали його кабелем від праски й вимагали гроші. Відтак зловмисники вкрали 5 тисяч гривень та ще не погребували золотими коронками, що лежали на тумбочці.

    До Мукачівського районного відділення поліції надійшло повідомлення про те, що до приватного житлового будинку в с. Іванівці вночі увірвалася група невідомих, які зв'язали 72-річного пенсіонера та, погрожуючи йому, вимагали гроші.

    «Зловмисники знали, що дідусь проживає сам. В ніч на 5 лютого грабіжники зняли в одній із кімнат віконне скло й проникли в будинок. Уже всередині чоловіки почали шукати гроші, проте в одній з кімнат застали сплячого господаря. Від шуму власник будинку прокинувся. Спритні злодії встигли зв’язати його кабелем від праски, та погрожуючи - вимагали зізнатися, де чоловік ховає гроші, - розповідає начальник Мукачівського районного відділення поліції Олександр Боднарчук. -Відтак, злодії викрали з будинку гроші та золоті коронки. Дідусь зумів звільнитися та піти до сусіда, звідти й викликав поліцію».

    «В ході оперативно-розшукових заходів, правоохоронці вийшли на слід зловмисників й затримали їх. Ними виявилися троє місцевих жителів с.В.Лучки: двоє чоловіків у віці 38 років, іншому 22 роки. Старші чоловіки уже притягалися до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів, - коментує майор поліції.- Відносно усіх учасників обрані запобіжні заходи, двоє старші перебувають під вартою, а молодшому обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту».

    По даному факту відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.3 статті 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років. Наразі триває досудове розслідування.

    Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору