ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Притула розповів, як прокурор "врегулював" інцидент з пом'ятим авто його друга бійця АТО

    24 квітня 2024 середа
    71 переглядів
    Слабого (Сашу) принизити, перед сильним (нардепом) прогнутися...

    Автомобіль з прокурорським номером незначно пошкодив двері автомобіля друга українського шоумена Сергія Притули. Але водій, замість того, щоб розібратися в такій нескладній ситуації заявив, що може максимум вибачитися.



    Про це Притула написав на своїй сторінці в Facebook.
    "І тут дзвонить помічник / водій мого товариша і повідомляє наступне, мовляв, тільки що його машину трохи зачепили іншим авто, а конкретніше, з рядом запаркованої іномарки виходив пасажир і відкриваючи дверцята трохи деформував дверку авто мого знайомого. Ситуація банальна, далі нікуди. Зазвичай подібні "розрулюються" дуже швидко, особливо, якщо тачки застраховані ", - написав він.
    "Однак на прохання" нашого "водія, щоб залишитися і розібратися за фактом зробленого, сивочолий чоловік (водій авто, що паркувалося) сказав:" Можу максимум - це вибачитися ". А потім недвозначно кивнув головою в лобове скло і попрямував до ресторану в компанії, очевидно дуже хороших і порядних людей, які повністю розділили його позицію щодо врегулювання інциденту ", - розповів Притула.
    Він зазначив, що "це ж навіть не ДТП. Це банальна "могаричева" справа! Це ситуація, яка вирішується з посмішкою і навіть нерви не псуються. Це навіть не причина для сварки. Але, як виявилося, підстава для демонстрації своїх можливостей і статусу ".
    Шоумен додав, що прокурор "вирішив" співпрацювати з поліцією, тільки коли поговорити з ним прийшов нардеп Борислав Береза.


    "Слабого (Сашу) принизити, перед сильним (нардепом) прогнутися. "Люблю" таких з дитинства ", - зазначив Притула.


    Як видно із запису, друг Притули - боєць АТО.


    "А розумієш ти, прокурор, що своє зневажливе" можу вибачитися ", ти кинув у бік Сашка (водія), який за тебе, прокурор, і за твою веселу компанію, в стійких рядах" правосеків "місив бруд в Слов'янську, Пісках і Карлівці і, на відміну від багатьох твоїх колег, прокурор, про статус УБД тільки мріє ", - написав шоумен.


    Читайте також: За словами свідків події, "ініціатором" ДТП міг стати білий "Лексус", який в'їхав в 3 або 4 автомобілі тому, що йому не вистачило місця для меневра.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору