ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті затримали 4 грузовика з нічиїм лісом

    24 квітня 2024 середа
    57 переглядів
    Чий ліс???

    Лише на протязі двох останніх діб на Закарпатті трапилися 4 випадки незаконного перевезення деревини.

    Лише на протязі двох останніх діб на Закарпатті трапилися 4 випадки незаконного перевезення деревини. Зокрема, 19 лютого хустські поліцейські зупинили автомобіль "ЗИЛ" , водій якого перевозив 5 м куб букових дрів. Показані правоохоронцям документи викликають сумнів. Тогож дня хустські та міжгірські поліцейські зупинили автівку "FAW". У 33-річного водія не виявилося навіть свідоцтва на автомобіль. Не зважаючи на це, він перевозив 6,5 м куб хвойної деревини. Правоохоронцям чоловік розповів, що придбав хвою в Івано-Франківській області і транспортував до себе додому, у село Драгово.

    20 лютого міжгірські правоохоронці зупинили львів'янина, який перевозив в у Міжгір'я з Івано-Франківщини 23 куб м дубових дощок. Правоохоронцям водій надав накладну без номера. Того ж дня через Нижні Ворота 38-річний житель Кіровограда хотів перевезти 2,18 м куб дуба. Виявилося, чоловік віз деревину з Полтави до Виноградова. Всі згадані вище автомобілі наразі знаходяться на спецмайданчиках поліції. Правоохоронці з'ясовують всі обставини фактів незаконного перевезення лісу, - інформує Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.


    Раніше повідомлялось, що у Великому Березному група швидкого реагування поліції зупинила для перевірки вантажний автомобіль «Татра» на словацьких номерах, в якому 30-річний водій з Перечинського району перевозив 17 кубометрів хвойної деревини за сумнівними документами.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору