ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Мукачівські прикордонники проводять анонімне опитування (ФОТО)

    23 квітня 2024 вівторок
    52 переглядів
    Мукачівський прикордонний загін повідомляє...

    Керівництвом Мукачівського прикордонного загону постійно вживаються випереджувальні заходи щодо вдосконалення пропускних операцій, ефективності протидії протиправній діяльності в пунктах пропуску та дотриманні відомчих стандартів культури прикордонного контролю.

    Так, з метою забезпечення ефективності правової профілактичної роботи щодо протидії втягування персоналу в протиправну діяльність, підвищення якості, пильності та дисципліни служби цими вихідними у пункті пропуску «Лужанка», офіцерами Мукачівського загону спільно з активістами громадської організації «Рідне Мукачево» та із залученням представників місцевих засобів інформації, було проведено чергове анонімне опитування громадян, які прямували через державний кордон.
    Такі опитування проводяться керівництвом Мукачівського прикордонного загону та керівництвом відділів прикордонної служби постійно, вони дозволяють визначити рівень задоволеності громадян, які перетинають державний кордон, діями прикордонників у пунктах пропуску під час виконання ними службових завдань, і, таким чином, визначити рівень якості прикордонного контролю.
    Для проведення опитування використовується анкета встановленого зразка. Вона може застосовуватись у мовних варіантах: українською та мовами суміжних держав.
    Опитування проводиться з громадянами, які виїжджають з території України, та з громадянами, які в’їжджають на територію України.
    Результати таких опитувань підсумовуються та складаються відповідні висновки, при необхідності проводяться корективи у службовій діяльності персоналу державної прикордонної служби у пунктах пропуску.
    Прес-служба Мукачівського прикордонного загону
    0_9407-.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору