ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Змагання з плавання серед немовлят відбудуться в Україні вперше

    16 квітня 2024 вівторок
    62 переглядів
    Перші досягнення

    У Рівному 24 лютого відбудуться перші в Україні змагання з грудничкового плавання під назвою "Діти під водою". Вік учасників - від трьох місяців до півтори року. Про це розповіла організатор заходу, інструктор з раннього плавання Юлія Собуцька.
    За словами Юлії Собуцької, ідея провести змагання виникла ще кілька місяців тому, і в подальших планах - залучити до участі немовлят з усієї України.

    "Ми займаємось плаванням та загартовуванням діток до 3 місяців у ванній, де ми робимо водну гімнастику і пірнаємо. Ці заняття допомагають позбутись коліків, загартувати дитину, позбутися гіпер- та гіпотонусів м'язів. З 3 місяців заняття проводимо у басейні. Діти досить швидко освоюються у воді і легко починають пірнати, затримуючи дихання на кілька хвилин. Крім того, регулярні заняття плаванням мають помітний зміцнюючий ефект, оскільки такі діти майже не хворіють застудами", - пояснила інструктор.
    Як розповіла Юлія Собуцька, "плаваючі" немовлята і фізично значно міцніше інших – у них добре розвинені м’язи спини, живота, ніг і рук. Вони раніше починають повзати, стояти і ходити, їх відрізняє краща координація рухів, моторика.
    Змагання відбуватимуться в категоріях: найдовше під водою, найглибше, на дистанцію, стрибки з бортика, дует з мамою.


    Читайте також: За традицією в Ужгороді відзначають діток, які першими народилися в новому році.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости