ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Рахівська міська рада налагоджує співпрацю з V районом міста Будапешт

    23 квітня 2024 вівторок
    114 переглядів
    Рахів отримає підтримку Угорщини

    Рахівська міська рада надає особливого значення розширенню міжнародних зв’язків міста. Тому ведеться активна робота по встановленню партнерських та побратимських відносин.

    Побратимське співробітництво міст полягає в обміні делегаціями, художніми та спортивними колективами, виставками, фотоматеріалами, участь в організації різноманітних проектів для вивчення й розуміння історичних, культурних, життєвих подібностей і розбіжностей, обміні інформацією про життя міст та досвідом ведення міського господарства тощо. Тому нещодавно міський голова Віктор Медвідь та частина депутатського корпусу Рахівської міської ради відвідали V район міста Будапешт - Белварош Ліпотварош. Захід, на якому були присутні делегати, присвячувався 20-ій річниці святкування міжнародних зустрічей, та відбувався у День культури Угорщини.

    У цей ювілейний день міський голова Рахова мав зустріч з керівництвом V району м. Будапешт Белварош Ліпотварош, де обговорили питання подальшої співпраці у галузях туризму, культури, міської інфраструктури та екології. Під час переговорів угорська сторона наголосила, що вкотре цього року готова оздоровлювати дітей на озері Балатон.

    Окрім цього Рахів отримає підтримку у вирішенні екологічних проблем та розбудові міста.


    Читайте також: Широко розрекламована реформа децентралізації влади в різних регіонах України проходить по-різному.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости