ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Гуцульські мелодії Рахівщини лунатимуть в Чехії

    25 квітня 2024 четвер
    87 переглядів
    в Чехію з трембітою

    Уже тринадцять років у чеському місті Тршебіч краю Височина, з яким Закарпаття дружить дев’ятий рік, діє громадська організація «Діти для дітей».

    Головна мета її діяльності – це допомога регіональним медичним і культурним дитячим установам, робота з молоддю, створення передумов для розвитку місцевої культури, збір коштів в інтересах дітей. До прикладу, «Діти для дітей» щороку організовують благодійні концерти за участі дитячих ансамблів Височина та інших регіонів, у тому числі і регіонів сусідніх країн. Усі доходи від концертів спрямовуються на потреби дітей, головним чином на допомогу дитячому відділенню місцевої лікарні.
    У травні ц.р. у містах Тршебіч та Наместі над Ославою знову пройдуть такі благочинні концерти. Цього разу у них візьме участь і оркестр гуцульських інструментів Великобичківської музичної школи Рахівського району. Юні музиканти з Верховини зараз активно готуються до поїздки, відшліфовують свій репертуар.

    А організатори концерту планують познайомити юних закарпатських учасників із місцевими талановитими ровесниками, природною і культурною спадщиною прекрасного краю Височина, пише прес-служба Закарпатської облради


    Читайте також: Побратимське співробітництво міст полягає в обміні делегаціями, художніми та спортивними колективами, виставками, фотоматеріалами, участь в організації різноманітних проектів для вивчення й розуміння історичних, культурних, життєвих подібностей і розбіжностей

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости