ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

95 випускників Ужгородського торговельно-економічного коледжу отримали дипломи молодшого спеціаліста (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    38 переглядів
    Свято вручення дипломів в Ужгородському торговельно-економічному коледжі.

    23 лютого в обласному центрі Закарпаття в Ужгородському торговельно-економічному коледжі відбулося Свято вручення дипломів.

    Здається, ще тільки вчора наші діти з хвилюванням переступали поріг Ужгородського комерційного технікуму, а сьогодні вони вже випускники Ужгородського торговельно-економічного коледжу Київського національного торговельно-економічного університету.
    Майже 4 роки навчання промайнули одним днем для них у цьому рідному коледжі. Рідному – тому, що за всі ці роки, він став для них другою домівкою, а викладачі і дирекція коледжу люблячими й турботливими батьками.
    Урочисте вручення дипломів молодшого спеціаліста директором Ужгородського торговельно-економічного коледжу Павлюк Ларисою Іванівною відбулося в актовому залі коледжу. Дипломи отримали 95 студентів за такими спеціальностями: «Виробництво харчової продукції», «Організація готельного обслуговування», «Туристичне обслуговування».
    У час урочистості, випускники колледжу та мама випускниці від імені батьків висловили подяку дирекції та усім викладачам за турботу, батьківську любов, за порозуміння, підтримку, велику віру у власні сили і знання, за життєву мудрість, чуйність і невичерпне терпіння.
    — У цьому прекрасному коледжі, а у минулому в технікумі у мене навчалося четверо дітей. Сьогодні, разом із усіма випускниками моя наймолодша донечка отримала диплом. Як для неї, так і для наших дітей - випускників відкриваються двері у нове доросле життя. У коледжі, за роки навчання, вони отримали знання та професії, які дають їм зараз можливість знайти і працювати на хороших роботах по спеціальності.
    Отож, маючи нагоду хочу від імені батьків наших випускників висловити найщиріші та найтепліші слова подяки Вам, дорогі, шановні викладачі!
    Щиросердечно дякуємо за Вашу доброту, педагогічний талант, професійну майстерність, душевну щедрість і виховання, які отримали наші діти-випускники у коледжі.
    Ми бажаємо Вам - нехай для Вас завжди сяє сонце щастя, тепла і любові, віри і добра, благополуччя й радості, а також нехай оминають Вас і Ваші сім’ї усі негаразди, хай доля дарує Вам зорепад щастя, успіхів та удачі. Живіть у мирі й Божій благодаті і нехай Вас та Ваші родини благословить Господь.
    Земний Вам уклін від нас, батьків!
    Щирі слова вітань та побажань випускникам висловили директор коледжу Павлюк Лариса Іванівна, класний керівник Огарь Еріка Іванівна та директор Київського національного торговельно-економічного університету Гаврилко Петро Петрович.
    Вони побажали їм міцного здоров’я, миру, добра, щасливої та щедрої долі у житті, а також бути впевненими у своїх силах й досягти успіхів у роботі.
    Також Гаврилко Петро Петрович запросив випускників коледжу поступати й продовжити навчання в університеті.
    ЧИТАЙТЕ також: Випускники закарпатських ПТУ досі не отримали дипломи (ВІДЕО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору