ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Донбасі обстановка загострилася до краю

    20 квітня 2024 субота
    75 переглядів
    Росіїї не йметься...

    На лінії розмежування на Донбасі обстановка загострилася до краю. В першу чергу, посилилися обстріли. Вчора весь Донецьк почав збиратися в підвали, настільки сильно місто обклали мінами. Сьогодні було не так голосно, але постраждав околиця: двоє мирних жителів були поранені в Куйбишевському районі. Також неспокійно було і в Горлівці, в багатостраждальному селищі Зайцеве - там була важко контужений дитина.

    Донеччани вкрай болісно перенесли останні обстріли. «Вчора гуркотіло так, що скла задзвеніли. Слава Богу, ми їх ще не розклеювали (городяни заклеїли їх скотчем, щоб стекла не розбилися - ред.). Збиралися навіть вже в бомобосховища спускатися », - розповідають донеччани.
    Але в центрі Донецька, не дивлячись на вчорашнє ПП, в цілому благополучна гуманітарна обстановка. А ось в тому ж мікрорайоні Жовтневому, який знаходиться поруч з аеропортом ситуація складна. Останнім часом проблеми з безкоштовними гуманітарними наборами - їх просто перестали видавати. Російські гумнабори видають одному з десяти чоловік невідомо за яким принципом, а чеську гуманітарку взагалі отримують одиниці.
    Кажуть про активізацію і військові. Радник міністра внутрішніх справ України Іван Варченко сьогодні заявив, що найближчим часом на Донбасі відбудеться ескалація конфлікту між Москвою і Києвом. «Рано чи пізно, швидше раніше, протистояння України з російським окупантом завершиться військовою операцією. Я сподіваюся, що дуже успішною військовою операцією. Сподіваюся, що за рівнем успішності вона зможе зрівнятися з операціями в Хорватії 1995 року по звільненню хорватської території », - заявив він.


    Читайте також: На Сході України залишається ризик повномасштабного наступу з боку проросійських бойовиків.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости