ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Нещастя під Щастям на Луганщині

    20 квітня 2024 субота
    62 переглядів
    Документів на вантаж водії не мали

    На території Луганської області, недалеко від Щастя співробітники Служби безпеки затримали вантажі на суму більш ніж 1 млн. грн.

    Про це повідомляє replyua.net з посиланням на прес-службу СБУ. У затриманні брали участь співробітники Служби безпеки України, співробітники Держприкордонслужби та представники Державної фіскальної служби. Спільними зусиллями вони виявили і затримали дві вантажівки неподалік від н / п Щастя. Загальна приблизна вартість затриманої продукції становить більш ніж один мільйон гривень. Водій однієї з вантажівок намагався провезти через лінію розмежування в ЛНР партію меблів на більш ніж півмільйона гривень. Провезення такого вантажу через лінію розмежування заборонений правилами. Трохи пізніше лінію розмежування спробували перетнути два вантажних автомобіля з партією насіння соняшнику. Понад 42 тис. Тонн продукції теж тягнули практично на півмільйона гривень. Документів на вантаж водії не мали.


    Читайте також: Напередодні Кабмін України схвалив пропозицію Росії з 00:00 годин 25 лютого відновити транзитні автоперевезення.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору