ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На вуличну акцію протесту вийдуть представники ПТУ міста Мукачево

    28 березня 2024 четвер
    83 переглядів
    Два мукачівських ПТУ у понеділок мітингуватимуть.

    Акція розпочнеться у понеділок, 29 лютого, рівно о 15.00 на пішохідних переходах траси міжнародного значення Київ-Чоп (Е-50) біля АЗС «ОККО», АЗС «Народна» та в’їзду до м. Мукачево по вулиці Д.Галицького.

    Представники мукачівських ПТУ вийдуть на вулиці міста, аби привернути увагу влади до проблеми із фінансуванням закладів.Акція стратує 29 лютого і, якщо не буде реагування,продовжуватиметься.

    Колективи Вищого професійного училища №3 м. Мукачево, ДНЗ «Мукачівський центр професійно-технічної освіти», ДПТНЗ Мукачівський аграрний ліцей ім. М. Данканича глибоко стурбовані ситуацією, що склалася у січні-лютому 2016 р. у зв’язку із відсутністю фінансування училища: працівники не отримують заробітну плату, учні – стипендію; учні, з числа дітей-сиріт, не мають засобів для існування. Через заборгованість за електроенергію, газопостачання навчальний заклад може припинити своє функціонування,інформує Ужгородський прес-клуб.

    29 лютого 2016 року з 15 год. 00 хв. до 16 год. 00 хв. к.ч. відбудеться попереджувальна акція мирного характеру по пішохідних переходах траси міжнародного значення Київ-Чоп (Е-50) біля АЗС «ОККО», АЗС «Народна» та в’їзду до м. Мукачево по вулиці Д.Галицького, по пішохідному переходу біля магазину АВС».

    Мирна хода розпочнеться о 14 год. 00 хв. к.ч. за прогнозованою кількістю учасників близько 200 осіб за маршрутом: вул. Кооперативна, вул. Матросова, вул. В.Стуса, вул. Садова, вул. Перемоги, вул. Червоноармійська, вул. Д.Галицького, щоб привернути увагу громадськості, владних структур, Гаранта Конституції до проблеми фінансування професійно-технічних навчальних закладів м. Мукачево.

    У разі відсутності реакції з боку владних структур, відновлення фінансування, акція буде продовжена з середи, 02 березня 2016 року, щоденно з наростаючою тривалістю на одну годину за вказаним маршрутом.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору