ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородська міськрада почне стягувати орендні борги!

    23 квітня 2024 вівторок
    79 переглядів
    Прес-служба Ужгородської міської ради повідомляє!

    Активізувати претензійну роботу за фактами несплати оренди, проаналізувати витрати на енергоносії (опалення) кожного навчального закладу порівняно з минулим роком, звернути уваги на адресність надання соціальних допомог, навести лад зі стихійною торгівлею...

    ...на цих питаннях, зокрема, акцентував сьогодні, 1 березня, увагу міський голова Богдан Андріїв під час наради з керівниками освітніх та медичних установ міста, керівниками структурних підрозділів.
    "Маю інформацію, що в окремих навчальних закладах, незважаючи на те, що на вулиці плюсова температура, опалення включене на повну потужність, у приміщенні задуха і доводиться відкривати вікна у класах. Скажіть мені - це економія по-вашому?", - спитав міський голова.
    Богдан Євстафійович дав доручення порівняти витрати шкіл на оплату за опалення минулого року із цьогорічними, враховуючи, звісно погодні умови.
    Ще одне питання, про яке йшлося на нараді - лікування у медзакладах міста мешканців інших районів Закарпаття. А таких минулого року було більше третини. "З цим питанням потрібно навести лад, - сказав міський голова. - Чому ми повинні витрачати кошти з бюджету Ужгорода на лікування пацієнтів з усієї області? Мова, звісно, не йде про ургентних хворих, яким зобов'язані надати невідкладну допомогу – проблема в тих хворих, які цілеспрямовано їдуть лікуватися до Ужгорода. Це величезні фінансові втрати, мільйони гривень, які ми могли б спрямувати на придбання тих же медикаментів, на відсутність яких, власне, і нарікають ужгородці. Уже найближчим часом потрібно поставити остаточну крапку у цьому питанні".
    Крім того, зважаючи на резонансність питання з перейменуванням вулиць, міський голова дав доручення до засідання сесії, яке відбудеться 10 березня, провести ще одну зустріч із науковцями-істориками, членами Ради старійшин, представниками громадськості і у випадку інших обгрунтованих пропозицій взяти їх до відома та критичними зауваженнями внести зміни до проекту відповідного рішення.
    Насамкінець було проінформовано, що до 20 березня 2016 року усі розпорядники коштів повинні представити публічні звіти щодо використання коштів. Ця інформація буде оприлюднена на офіційному сайті Ужгородської міської ради.
    Прес-служба Ужгородської міської ради
    ЧИТАЙТЕ також: Богдан Андріїв про перші кроки на посаді мера Ужгорода (ВІДЕО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору