ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Трирічна дівчинка загадково померла у закарпатському сімействі (ВІДЕО)

    18 квітня 2024 четвер
    35 переглядів
    У Мукачеві, у власному домі, загинула трирічна дитина.

    Як пишуть місцеві ЗМІ, дівчинка, начебто, померла з голоду.



    У Мукачеві, у власному домі, загинула трирічна дитина. Як пишуть місцеві ЗМІ, дівчинка, буцім, померла з голоду. Утім, результатів медичної експертизи ще немає. Сусіди кажуть, що родина дитини – неблагополучна.


    Про це йдеться у сюжеті програми перших західноукраїнських новин «Огляд дня» телеканалу ZIK (щобудня о 21:00).


    У сім’ї, де померла дівчинка, виховують іще трьох дітей. Найменшій дитині – лише 4 місяці. Мати стверджує, що мають продуктів повний холодильник, і переконує: її діти ніколи не залишалися без їжі.


    «От щойно зварився суп, ще гарячий. В холодильнику дивіться – ковбаса, хліб, каша манна, яйця, молоко в дітей постійно є. То не правда, що дітям нема що їсти», – каже мати померлої дитини Ірина Лендєл.


    Родина переконує, дівчинка померла уві сні. Кажуть, вона хворіла – була застуджена і кашляла, останнім часом у неї зник апетит. Проте до медиків мати так і не звернулася, лікувала дитину самостійно.


    Однак, сусіди стверджують, що родина, де сталося горе, неблагополучна, більше двох років перебуває на обліку місцевої соцслужби. Фахівці навіть клопотали про те, аби відібрати дітей у батьків, однак ті були категорично проти. Показово робили прийнятні умови проживання, але тільки тимчасово, для комісії. Тепер соціальна служба планує звернутися до суду і забрати у батьків усіх трьох діток, доки не з’ясують обставин смерті дівчинки.


    «Ми плануємо звернутися до суду, аби тимчасово, доки буде вирішено питання відповідальності батьків, чи належним чином вони поступили в цій ситуації, чи є якась провина з їхнього боку. Наразі ми спробуємо дітей ізолювати від батьків», – наголошує начальниця місцевої служби у справах дітей Ольга Степанова.


    Найімовірніше, дітей заберуть до лікарні. Там їх обстежать. Фахівці кажуть: усі троє відстають у розвитку і фізично, і психічно. Наразі триває слідство. І як воно розгортатиметься далі, буде відомо тільки після судмедекспертизи.


    ЧИТАЙТЕ також: Загадкова смерть двомісячної дитини в Ужгороді

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору