ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Берегівському ліцеї сфери послуг було свято! (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    83 переглядів
    Випускникам ліцею урочисто вручали дипломи, атестати й трудові книжки.

    Берегівський професійний ліцей сфери послуг – це навчальний заклад зі славною історією, яка сягає у глибину минулого століття. Декілька разів змінювалася його назва, закривалися одні спеціальності та відкривалися інші.

    Але він завжди виконував свою головну функцію – готував висококваліфікованих робітників із престижних й найпоширеніших професій сфери послуг. За десятиліття свого існування навчальний заклад підготував понад 10 тисяч кваліфікованих робітників.
    Зокрема, у вівторок у ліцеї теж було святково та урочисто. Для 51 учня двох випускних груп і майстрів виробничого навчання Ольги Куруц (професія «Кухар») та Юрія Безика (професія «Монтажник санітарно-технічних систем і устаткування») цей день став особливим. Адже юнаки та дівчата отримали дипломи кваліфікованих робітників, атестати й трудові книжки, а наставники привітали їх першими. У останньому документі записано, що трудовий стаж кожного учня складає 2.5 роки – він бере відлік із часу їх навчання у ліцеї.
    Переступивши поріг дорослого життя, вони спокійні за майбуття. Адже професії, які опанували за час навчання в ліцеї, користуються попитом на ринку праці.
    Зі сльозами на очах та щирою вдячністю слухали випускники напутні побажання від адміністрації ліцею, які виголосили директор Валерій Тороні, вчителі, класні керівники, майстри виробничого навчання. Зичливими були також поздоровлення матерів Єви Петрусь і Андреї Петух. Відтак «винуватці торжества» отримали запрошення на роботу від гостей свята – роботодавців Дюли Деака, Ольги Ващук, Михайла Карнаухова, Сергія Ваніка та інших.
    Сьогодні музика, вірші, пісні та привітання, а завтра – доросле життя. Щасти вам, наші випускники!
    ОКСАНА КУЛІЄВИЧ, заступник директора Берегівського ліцею сфери послуг

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору