ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Палаючий автобус із пасажирами до смерті налякав городян! (ВІДЕО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    24 переглядів
    У Харкові загорівся автобус, у якому були пасажири

    Інцидент стався на проспекті Гагаріна близько 21:00.



    Напередодні ввечері в Харкові на одній із зупинок загорівся автобус, повідомляє місцеве видання 057.ua із посиланням на поліцію. Відомо, що всередині перебували люди.


    Пожежа сталася біля будинку №244, маршрутне таксі загорілося одразу після того, як водій почав завів двигун і вирушив з місця. До місця події прибули поліція і рятувальники.


    Представник патрульної поліції міста Ярослава Борисова розповіла: "Люди сіли в маршрутку, він почав заводити двигун і двигун задимився. Пасажири тут же вийшли з салону".


    За даними Державної служби з надзвичайних ситуацій, займання сталося в моторному відсіку. "За попередніми даними причина пожежі – коротке замикання електропроводки", - розповів заступник начальника ГУ ДСНС в Харківській області Ігор Лупандін.


    Він також додав, що до моменту прибуття рятувальників людей у маршрутці вже не було. Інформації про постраждалих немає. Площа пожежі склала близько двох квадратних метрів.


    Нагадаємо, восени минулого року в Харкові загорівся торговельний центр "Барабашово". До гасіння вогню було залучено 20 відділень спецтехніки та 80 людей особового складу. Вогонь загасили, утім внаслідок пожежі постраждала жінка.


    ЧИТАЙТЕ також: Біля блокпосту у Нижніх Воротах загорівся автобус з 35 пасажирами в салоні

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору