ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Рятувальники Закарпаття зайняли передостаннє місце в Україні - вперше за часи створення служби!

    19 квітня 2024 п'ятниця
    67 переглядів
    Закарпатські рятувальники завалили роботу!

    1 березня під головуванням очільника ДСНС України Миколи Чечоткіна відбулася апаратна нарада з керівниками структурних та територіальних підрозділів Служби.

    У ході наради були обговорені основні питання щодо стану реагування на надзвичайні ситуації та події по всій території України впродовж другої половини лютого 2016 року. “З початку року зменшилась кількість загиблих людей на пожежах.
    А це свідчить про покращення стану реагування на надзвичайні ситуації”, - зазначив Голова ДСНС України Микола Чечоткін. Однак роботою не всіх підрозділів задоволений керманич.
    Так 26 січня був опублікований рейтинг службu й зокрема як виявилося за підбитими підсумками роботи за 2015 рік, закарпатські рятувальники вперше за часи створення служби зайняли передостаннє, місце.
    Все через бездіяльність і халатність керманича Романа Гудака, який зробив у службі кадрову ротацію i безсовісно виконував свою роботу і часто навіть не з'являвся на службі. Як стало відомо журналістам, то за останні півроку були звільнені з роботи полковників, які сумлінно виконували свої повноваження й совісно справлялися зі своїми службовими обов'язками.
    Нагадуємо також, що Роман Гудак очолив ДСНС в Закарпатській області в ліпні минулого року. До цього службою керував Мирослав Щербей який наразі з дня на день буде поновлений на посаді.
    ЧИТАЙТЕ також: Ви бачили техніку, на якій їздять наші МНС-ники? (ВІДЕО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору