ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

88 ОМАН СУЧАСНОЇ ЕПОХИ

    20 квітня 2024 субота
    79 переглядів
    Головна мета держвлади - омана

    "Так, я вільний, маю бистрі
    Вільні думи-чарівниці,
    Що для них нема на світі
    Ні застави, ні границі.
    ...Скрізь гуляю, скрізь буяю,
    Мов той вітер дзвінкий в полі;
    Сам я вільний і ніколи
    Не зламав чужої волі."(с)

    На оманах стоять епохи, всі застої (зупинки у розвитку, стабільність), проблеми, незламна дурість, хронічна незрілість, дрімуча відсталість, несправедливість, рабство, несвобода та всяке інше зло.

    Омани є: індивідуальні, епохальні, вроджені, наукові, історичні, професійні, суспільні, вікові (дитячі/старечі), статеві (чоловічі/жіночі), побутові, фізіологічні, світоглядні, кастові, цивілізаційні ітд ітп.

    Кожна людина формує свою індивідуальну підбірку оман. Спотворюючи кругозір окремої людини, омани гальмують розвиток цілої цивілізації.

    Тут приведено лише набір з 88 оман для звичайного українця. Головні омани типового українця стосуються: газу, енергії, грошей, правди, науки, влади, імперії, лицарства, педагогіки, здоров'я.

    Омана: Видобувники "зацікавлені" у добуванні газу
    - Ціна газу обернено пропорційна його кількості (ціна=1/кількість). Щоб зробити російський газ (який далеко і дорого) рентабельним, в Україні закрили Дашавське, Шебелінське, Богородчанське, Полтавське і не відкривали Кримське газородовища. Простій українських газородовищ сьогодні зумовила низька рентна ставка - закрити газородовище стало вигідніше ніж відкривати.

    Омана: Енергія "ніколи не подешевіє"
    - Добробут дорівнює використаній енергії (Д=Е). Отже енергія послідовно повинна ставати:
    1) більш доступною, загальнодоступною;
    2) дешевою, безкоштовною;
    3) стимульованою у використанні.
    Інакше нам прийдеться стимулювати регрес науки, застій розвитку суспільства, падіння добробуту та ріст злиднів що, власне, і відбувається.

    Омана: Газ кухонний і газ природний (промисловий) "однакові"
    - Насправді кухонний газ в рази менш калорійний (при згоранні) від промислового газу і газоконденсату. Причина - побутові лічильники ведуть облік тільки об'єму газу а не його калорійності.
    Під час промислового отримання газової сажі спостерігається подвоєння об'єму вихідного газу:
    СН4=С+2Н2.
    Отримання промислового синтез-газу з метану і водяної пари збільшує об'єм вихідних газів в 2, а по метану - в 4 рази:
    СН4+Н2О=СО+3Н2.
    В схемі
    СН4+2Н2О=СО2+4Н2
    з одного об'єму природного метану отримують 5 об'ємів низькокалорійної бовтанки для заповнення труб побутовим газом - чудовий ґешефт!

    Омана: При транспорті (переміщенні) витрати енергії "неминучі"
    З допомогою турбодетандерів газ може сам себе транспортувати використовуючи геотермальну і сонячну енергію. Це саме можна сказати і про всі інші види транспорту (водного, дорожнього, повітряного, космічного).

    Омана: Росія "дає в Україну валюту і газ", без Росії Україна "пропаде"
    - Україна завжди фінансувала Кремль. Зараз Україна фінансує Путіна, ФСБ і всі їх проекти налом і чорналом, валютою і гривнями, золотом і янтарем, антикваріатом та іншими матеріальними цінностями.
    Росія дізналась про природний газ лише в 1939 році і з тих пір завжди крала український газ. Для цього на вхід в українську ГТС ніколи не встановлювали українські засоби обліку газу.
    Так само з валютою - її просто вивозять з України в РФ або передають в розпорядження ФСБ і Кремля в якийсь інший спосіб.

    Комплексна омана:
    1) "Транзит" газу в Україні
    - Це продаж, краденого Кремлем, українського газу в ЄС. В Україні навіть реальних труб нема для реального транзиту реального газу. Газопровід "Уренгой-Помари-Ужгород" будувався ще в 70-х роках. Тривалість експлуатації мала бути 20-25 років.
    2) "Вичерпані" газородовища
    - Таких газородовищ нема в природі. З часів Палеоліту науці не відомо жодного газородовища що перестало давати газ. Газородовища невичерпні бо практично невичерпними є поклади карбону (вуглецю, С). В земній корі 0,129% атомів карбону і ця цифра стабільна. В присутності геотермального тепла, води і метаногенних бактерій з карбону утворюється метан (СН4). Кінечним продуктом такої мінералізації є сланець (позбавлений карбону, сильно окислений мінерал).
    3) "ПСХ"
    - "Підземні сховища газу", це крадіж Кремлем валюти в Україні. Російського газу в Україні нема, а є тільки крадений український газ який продають в ЄС і українцям за реальну валюту.
    4) "Сланцева революція"
    - Морально-застарілу оману "сховище" замінили на нову, більш модерну оману "сланцева революція". Обидві омани приховують таємну експлуатацію найбільших у світі "вичерпаних" газородовищ.
    5) "Реверс" газу
    - Передача Кремлю валюти за віртуальний "газ". Зустрічного одночасного руху одного і того самого газу по одній і тій самій трубі нема і не може бути. Валюту з України отримує одна з філій кремлівського "Газпрому" в Словаччині. Штучні країни Словаччина і Словенія мають імперський російський флаґ і згодом стануть форпостами політики Кремля в Європі.

    Омана: "Ніхто не знає" звідки походить нафта
    - Нафта походить з газоконденсату. Газоконденсат походить з газу (метану). Відбувається це внаслідок втрати водню під дією геотермальної температури. Брутто-формула переходу метану в газоконденсат і нафту:
    СН4=Н2+[СН2].

    Омана: Корупціонери крадуть "для себе"
    - Системні (недоторкані) корупціонери крадуть для Кремля. Якби крали лише для власного користування - Україна не бідніла б. Системні корупціонери є володарями найбільших повноважень в Україні. У нас ловлять лише несистемних корупціонерів щоб переробити у системних або просто обібрати.

    Омана: "Велика" політика, "велика" війна
    - Політика, це синтез найдревніших професій (брехунів, крадіїв, повій і вбивць) а велика політика, це вищий ґатунок обману, крадежу, продажності і вбивств. Предтеча політики - служіння мамоні, комерція, ґешефт. Продовження політики - війна. Війна - найбільша дурість з усіх можливих, досяжних і реалізованих.

    Омана: Податки "необхідні, справедливі, етичні"
    - Завдяки сліпим податкам існує радикальна злотворність, влада і сила дурнів. Податкування необхідного (повітря, води, їжі, тепла, сну) і корисного - найбільша дурість з усіх можливих, доступних і вже реалізованих.
    Податкувати слід лише шкідництво.

    Омана: Влада "дбає" про народ
    - Владодержці дбають лише про гроші з народу і владу/силу над ним. Діють вони з допомогою цілого комплексу оман. Найшвидший спосіб легкого здобуття грошей, влади і сили - назвати зло "добром" а добро "злом", тобто брехати. Це і є російська національна ідея - "Русскій Мір" (Кремль).

    Омана: Олігархи "заробляють" гроші
    - Олігархи крадуть наші гроші застосовуючи силу влади та омани. Олігархи створюють чи купують ЗМІ щоб дурити людей.

    Омана: Пенсійні фонди - "піклування" держави про народ
    - Це звичайнісіньке здирництво. Мало хто з пенсіонерів отримує всі гроші (+дивіденди з них) від сплат у пенсійний фонд. Прибутковість пенсійного фонду збільшують зменшуючи тривалість життя і піднімаючи пенсійний вік.

    Омана: Фінансові біржі "не приносять жодної шкоди"
    - Насправді фінбіржі служать збагаченню паразитів, збіднюють творців необхідно-корисного, є елементом "потогінної системи" (експлуатації людини людиною). Виникає спокуса впливати шкідництвом, страхом, війнами на курс валют, щоб потім заробляти на пониженні/підвищенні.

    Омана: Професіонали - "кращі з фахівців"
    - Насправді кращими фахівцями є любителі. Професіонали просто мавпують любителів щоб отримувати кошти на утримання сім'ї та інші хотіння. Мета професіоналів не вища досконалість чи добро, а перш за все гроші.

    Омана: Гроші, влада, сила "можуть бути етичною ціллю"
    - Етична мета, це правда, справедливість, свобода. Самомета - людина. При цьому гроші, влада і сила можуть бути лише засобами - не більше. Гроші, влада і сила є метою лише у злотворців. При цьому злотворці брешуть, лякають, шантажують, крадуть, руйнують, неволять і вбивають.

    Омана: Виробник постійно "покращує свої вироби"
    - Насправді виробник постійно збільшує свої прибутки. При цьому якість послуг і тривалість експлуатації виробів можуть навіть погіршуватись. Для отримання стабільних прибутків необхідно щоб вирішення проблем = генерації нових проблем. Отже якщо прибутки збільшуються, то кількість проблем також збільшується.

    Омана: Швидко і легко багатіти "можна чесно"
    - В нашому суспільстві це малоймовірно. Є лише 7 способів швидкого збагачення:
    1) Видурити (взяти обманом);
    2) Вкрасти (забрати таємно);
    3) Забрати силою (залякати, шантаж);
    4) Вбити і забрати;
    5) Політика (синтез обману, крадежу, вбивств);
    6) Обслуговування людських вад і виконання злочинних наказів;
    7) Випросити.
    Базуються всі вони на обмані, крадежі та вбивстві.

    Омана: Патентні бюра "допомагають винахідникам, роблять їх багатими"
    - Насправді патентні бюра є лохотронами для винахідників. Гроші винахідникам не дають, а навпаки забирають. Отримані від винахідників кошти - основа фінансування патентних бюр. Вигідні людям винаходи не реалізують а "кладуть під сукно" (приховують від людей). Тому корисні винаходи слід популяризувати, а не патентувати.

    Омана: Держ.вчені і академії "розвивають" науки
    - Насправді ієрархія в науці є надійним гальмом пізнання. Прикормлені владою вчені топлять пізнання в корпускулярщині, "чорних дирах" та інших атрибутах антинауки. Офіційна наука служить обману, окраденню і навіть вбивству людини.
    Академії Наук - ієрархічні армії що ведуть боротьбу проти правди бо:
    "Всім доступна мудрість
    Опору підточить царств"
    (Лао-Цзи)
    Має бути влада закону бо влада людини над людиною завжди стояла і стоїть на оманах і веде людство до загибелі.

    Омана: Головна мета держвлади - "справедливе суспільство"
    - Дбати про вдосконалення суспільства = дбати про саму людину. Людину слід вчити самостійному мисленню щоб вона сама позбувалась своїх і суспільних оман. Справедливість є похідною з правди. Держвлада не зацікавлена у правді.

    Комплекс оман щодо шкали температур
    - Шкали Цельсія і Кельвіна існували задовго до народження цих людей.
    Шведський ботанік Цельсій до самої смерті боровся проти ботанічної шкали, яку згодом якісь жартівники назвали його іменем.
    "Лорд Кельвін" (Вільям Томсон) - один із брендів антинауки. За ці "заслуги" фізичну шкалу температур назвали другим іменем Вільяма Томсона - шкалою Кельвіна.
    Всі температурні шкали умовні, тому в Фізиці прийшлось вводити коректуючі коефіцієнти. Ідеальна температура математично дорівнює квадрату швидкості руху частинок (атомів, молекул). При цьому формула енергії набуває дуже простої форми Е=Тm.

    Омана: ККД всіх систем "менший від 100%"
    - Є декілька способів підрахунку ККД. Якщо ККД рахувати правильно, то він може бути більшим від 100%. У Всесвіті надодинична і доодинична потужності дорівнюють одна одній. ККД Всесвіту - 100%.

    Омана: Інформації про Всесвіт "безкінечно багато".
    - Брехливої інформації дійсно забагато, а от правдивої ні. Інформація про Всесвіт має бути кінечною, тобто є певний об'єм неповторюваних знань про все.

    Омана: Пізнати Істину "неможливо" (Агностицизм)
    - Пізнати Істину можна й треба. Самопізнання, це сенс людини і Всесвіту.

    Омана: "Нова проблема науки - невідома чорна/темна енергія/матерія"
    - Проблеми від дурості. Вже давно відомі міжзоряні та міжгалактичні поля, де світло трансформується у водень (хмари). Там найменші у Всесвіті температура і тиск. Ці об'єкти називались водневими туманностями, хмарами. Відомі вони дуже давно. Мають критичний розмір, після досягнення якого відбувається Колапс - самостискання під дією Ньютон-Кулонівських сил. Трансмутація світла у водень також відома дуже давно, але приховується.

    Омана: "Теплова смерть Всесвіту"
    - Омана є логічним наслідком іншої омани - "незворотності" термодинамічних процесів у Всесвіті (помилкової гіпотези "Лорда Кельвіна"). Всі процеси безкінечно повторюються, отже цілком зворотні, закольцовані, вічні. А от люба омана породжує безкінечну кількість інших оман. Оман слід позбуватись бо вони ведуть до смерті.

    Омана: Просвіта "здатна" протистояти пропаганді
    - Мартін Бубер заперечував що просвіта зможе протистояти пропаганді. Необхідний закон, що каратиме пропаганду грошей, влади і сили (комерційну, політичну і мілітарну рекламу). За свідому брехню слід карати штрафами, конфіскаціями та іншими примусівками.

    Омана: Час, це "матеріально-енергетичний об'єкт"
    - Насправді час стосується двох, видимих з Землі, "рухів Сонця":
    1) обертовий рух Землі навколо своєї осі відносно Сонця - Доба (похідні: година, хвилина, секунда, тиждень, декада, карантин, всі місяці окрім Лютого);
    2) обертовий рух Землі навколо Сонця - Рік звичайний і Рік високосний (похідні: місяць-Лютий, століття, тисячоліття).
    Похідними від руху Землі відносно Сонця вимірюється всі інші інтервали та періоди руху/нерухомості (метод порівняння). Взагалі час, це параметр руху. Нема руху - нема й часу.
    Наглядні посібники: сонячний годинник, вічний календар.

    Омана: Адронний Колайдер - "передова" сучасної науки
    Адронний Колайдер - лохотрон по продовженні сумної справи лохотронів типу "ТОКАМАК". Такі "проекти" відволікають справжніх вчених від головного і дійсно актуального. Більшість суч.вчених-фізиків навіть не знають, що буде якщо в теплонасоса детандером замінити дросель - про що ще можна вести з такими "фізиками" розмову?

    Омана: Хвости комет напрямлені "тільки від Сонця"
    - Візуальні (об'єктивні) спостереження показують, що хвости комет напрямлені до Сонця. Суч.вчені завертали хвости кометам у три етапи. В різний час вони заявляли що хвости комет бувають:
    1) "у різних напрямках" (80-ті роки);
    2) "у різних напрямках, окрім напрямку до Сонця" (90-ті роки);
    3) "тільки у напрямку від Сонця" (нульові роки).
    Сьогодні академічні вчені працюють над зменшенням кількості планет Сонячної Системи і пошуком неіснуючих "Чорних Дір".

    Омана: "Мирний Атом"
    - АЕС, це алхімічні котли по перетворенню природного урану в збройовий плутоній. Термін "Мирний Атом" в 1954 році вигадали росіяни для реактора в місті Обнінську. Форсований синтез/розпад завжди є шкідливим і відбувається з найменшим ККД. Для прикладу: реальний ККД АЕС = 16,6%. Решту (83,4%) продуктів роботи АЕС - шкідливі випромінення та радіаційні відходи.

    Омана: Холодного ядерного синтезу "нема"
    - Всі елементи Таблиці Менделєєва взаємоперетворюються завдяки ХЯС. Власне, де межа між ХЯС і форсованими термоядерними перетвореннями? Пора встановити її бодай по температурним, тепловим чи баричним (тисковим) показникам. Між іншим, під тиском плавляться всі відомі тверді речовини. ККД всіх ХЯС - близько (більше/менше) 100%. Цікаво, що тепловипромінення маси людського тіла в 100 раз більше ніж тепловипромінення сонячної маси.

    Омана: Водень "небезпечний і дорогий газ"
    - Насправді водень є найбезпечнішим і найдешевшим з усіх промислових горючих газів. Добувають його з природного метану. При цьому об'єм газу збільшується в рази, а побічним продуктом є Гелій.

    Омана: Ейнштейн - "геній всіх часів і народів"
    - Ейнштейн та і інші псевдовчені (наприклад Вільям Томсон - "Лорд Кельвін", Стівен Хокінг) є розкрученими брендами антинауки. Цим займаються спеціально найняті агітатори і просто дурні.

    Омана: Вічних двигунів "нема"
    - Вони завжди були, є і будуть. Доказ цьому - вічність Всесвіту. У техніці також нема нічого неможливого. Наука зможе пізнати все якщо служитиме правді а не грошам.

    Омана: Алхімії (переходу одних елементів Таблиці Менделєєва в інші) "нема"
    - Вчений Резерфорд перетворив азот в кисень і довів, що трансмутації одних речовин в інші можливі. Різноманіття речовин на Землі і у Всесвіті свідчить про постійну алхімію у безкінечних масштабах.

    Омана: Традиційна освіта "дає розум"
    - Великі люди уникали традиційної освіти через:
    1) хворобу,
    2) бідність,
    3) віддаленість житла до школи,
    4) звичайні лінощі.
    Найкращою освітою є любительська самоосвіта. Середня освіта відбиває в дітей охоту до наук, спеціальна освіта знищує у людей універсальність, тобто геніальність, а вища освіта назавжди зупиняє процес пізнання і розвиток людини. Вернадський говорив: «Всупереч тому, що я вчився в університеті, я щось знаю».
    Людина визріває завдяки знанням. Освіта блокує процес пізнання нових знань надаючи знання які застаріли або хибні..

    Омана: Засоби масової інформації "відшукують і поширюють правду, формують правильну громадську думку"
    - ЗМІ створювались, переважно, для дезінформації громадськості. ЗМІ - засоби поширення оман і забріхування правди. Політична і комерційна реклама є найбрехливішим і найприбутковішим продуктом ЗМІ. Громадська думка - найбільш повне зібрання оман даної епохи і даної місцевості.

    Омана: Парові двигуни мають "малий" ККД
    - Насправді тільки нафтопаливні ДВЗ і АЕС обмежені у збільшенні свого ККД. Всі інші теплові машини можна вдосконалювати до безкінечності. Добрим прикладом цього є детандерні теплонасоси і тепломашини що працюють (в якості робочої речовини) на легкокиплячих рідинах/газах. Сьогодні найбільші ККД у парових машин - ТЕС, ТЕЦ, космольотах.

    Комплекс оман: "Майбутнє" за термоядерним розпадом/синтезом в земних умовах, АЕС - "безальтернативна і традиційна" енергетика, а енергетика на базі Сонця, повітря і води "нетрадиційна і альтернативна"
    - Термоядерний синтез відбувається на Сонці та в надрах Землі. Майбутнє за використанням енергії Сонця (найбільшого джерела енергії з усіх нам доступних), а не за форсуванням розпаду чи синтезу атомів в земних умовах.
    АЕС, це нетрадиційна і безперспективна енергетика. Найкращою є енергетика на базі Сонця, повітря і води, тобто традиційна. Така енергетика і є безальтернативною. З комерційною метою її називають "нетрадиційною і альтернативною" що і є оманою.

    Омана: Глибоко під землею життя "нема"
    - Найглибші буріння землі і занурення в Океан довели, що життя (бактерії) є всюди де є вода і тепло. При атмосферному тиску глибоководні мікроорганізми розриваються на дрібні шматочки, тому їх важко досліджувати.

    Омана: "Камені походять з Космосу або були завжди"
    - Більшість відомих каменів-мінералів мають біологічне походження в земних умовах - життя є найпотужнішою креативною силою Землі і Всесвіту (Вернадський).

    Омана: Сучасні Євангелія "кращі, перевірені часом"
    - Насправді в них пропало саме головне - Знання. З чотирьох компонентів духовного визрівання людини залишили тільки Віру, Надію і Любов, а колись були Віра, Надія, Любов і Знання. Причому Знання були кінечною умовою визрівання людини.

    Омана: "Еволюція" Дарвіна
    - Насправді все завжди існувало у формі ідей. Еволюція може відбуватись лише у пізнанні, діяннях, свідомості людини і суспільства. Нема жодного доказу "еволюції" Дарвіна.

    Омана: Сама по собі брехня "не може бути злочином гідним покарання"
    - Всі злочини починаються і покриваються брехнею. Брехня є такою ж небезпечною як крадіж і вбивство. В ідеалі, покарання за брехню має бути он-лайн, в усякому разі, воно не має бути відворотним чи поблажливим.
    Без права на правду не діє жодне з наших прав! Омана є вина.

    Омана: Спочатку "була курка" або "було яйце"
    - Насправді першою є і була ідея. Царство ідей вічне і незмінне, безсмертна людська душа лише пригадує те, що знала завжди - філософ Платон.

    Омана: Генотип протягом життя "стабільний"
    - На генотип впливає чин (діяльність/бездіяльність) людини. Етичні дії викликають етичні зміни в генотипі, неетичні - навпаки. Етичне, це те що веде до добра. Чин змінює ауру, аура змінює карму, карма впливає на генотип. Отже дія записується і зберігається в генотипі та передається наступним поколінням (благородство). Навик продуктивно мислити передається, головно, по материнській лінії. Звідси висновок, що вчити самостійному мисленню слід перш за все дівчат.

    Омана: Дирижаблі "завжди літали то на небезпечному водні, то на дуже дорогому гелію"
    - Насправді кращі дирижаблі літали на водень-гелієвій суміші. Всесвіт з такої суміші складається майже на 100%. Ця речовина не зріджується з допомогою традиційного дроселювання - тільки детандером. При цьому побічним продуктом є дармова енергія найпотужнішого в Сонячній Системі термоядерного реактора (Сонця).

    Омана: Тепло навколишнього середовища (енергію Сонця і Землі) "неможливо" використовувати
    - Насправді це завжди і всюди робила Природа. В техніці також нема нічого неможливого.

    Омана: Сучасні двигуни (АЕС, ДВЗ) "кращі з кращих"
    - Сьогодні екологічно корисні двигуни є, фактично, забороненими. Нав'язані людству ДВЗ на базі спалення вуглеводнів і плутонію зовсім не піддаються вдосконаленню. Ці двигуни мають найменший ККД і найбільшу шкідливість.

    Омана: У кожного "своя правда"
    - Правда може бути лише одна. Вся правда = Істина. А "своя правда", це і є брехня. Брехні може бути безкінечне множество - дурна безкінечність.

    Омана: "Чорні Діри"
    - Оману вигадали щоб приховати трансформацію світла (електромагнітного випромінення) у Протоматерію (Водень) та якось пояснити факт зникання світла у Всесвіті. Вчені не знайшли жодної ЧД, але щорічно йде вкид фейків про "існування" ЧД.

    Омана: "Великий Вибух"
    - Оману вигадали щоб приховати безкінечність Всесвіту у Просторі і Часі.

    Омана: "Друге начало" Термодинаміки
    - Оману вигадали для унеможливлення розвитку теплових машин. Без "другого начала" теплові машини розвиваються у свою вищу генерацію - детандерні теплонасоси, турбодетандери, теплові машини що діють на легкокиплячих рідинах (газах). Така техніка черпає енергію (теплову енергію Сонця, Землі) з Повітря (Атмосфери), Води (з Океану) і навіть Космосу (з водень-гелієвої суміші) і робить енергію доступною і безкоштовною.

    Омана: "Відносність" Часу і Відстані (Простору)
    - Оману вигадали, щоб поставити під сумнів доводи логіки (логіки, як способу пізнання). "Подорож у часі" також є оманою, вірніше, такою можуть бути лише спогади і передбачення. Раптовий рух матеріальних тіл і людей в минуле і майбутнє логічно абсурдний, нездійснений.

    Комплекс оман по "економії" енергії та "альтернативній" енергетиці:
    1) "Енергоощадні" лампи
    - Зимою (коли у нас найбільше необхідне світло) найбільше необхідне тепло. Тому лампи-економки у нас енергію не економлять. Холодне світло шкідливе для очей, незвичне, позбавлене теплової енергії. Щоб компенсувати брак тепла, приходиться купувати інфрачервоні обігрівачі, збільшувати витрати на опалення.
    Більшість побутової енергії витрачається не на світло, а на нагрів води.
    2) Сонячні батареї - "найбільш перспективний" напрямок сонячної енергетики
    - Сонячні електробатареї сьогодні є малоперспективними. Енергію вигідніше черпати не з сонячних променів, а з нагрітих Сонцем повітря і води. Тут мають працювати теплові машини, найкраще - турбодетандерні теплонасоси.
    3) Повітря "тепліше" від води, вода "холодна"
    - Середня температура повітря 14 градусів Цельсія, а температура поверхні світового Океану - 17,4 градусів Цельсія. Маса гідросфери Землі в 274,5 раз більше маси атмосфери. Площа Океану в рази більша від площі суші. Теплоємність води на порядки більша від теплоємності повітря. Вода вбирає більшість сонячних променів що падають на Землю. Сама вода вбирає до 100% сонячної енергії що падає на неї. Холодна вода, конденсуючи атмосферну вологу, може вбирати й більше 100% сонячної енергії.
    Майбутнє за використанням енергії води.

    Омана: Електромобілі - "новий напрямок розвитку автотранспорту"
    - Серійні електромобілі з'явились значно раніше бензинових екіпажів і були "покладені під сукно" з комерційно-політичних міркувань.

    Омана: Дирижаблі "дорогі, безперспективні, небезпечні"
    - Дирижабль є найдешевшим, найбезпечнішим і найперспективнішим з усіх інших видів повітряного транспорту. Водень-гелієву суміш (з якої на 100% складається Всесвіт) засекретили з комерційно-політичних міркувань і ви ніколи й ніде про неї не дізнаєтесь нічого.

    Омана: Хаос - "зло"
    - Хаосом називають неусвідомлений порядок або процес самовстановлення порядку і гармонії. Організовану злотворність (лиходійство) слід свідомо хаотизувати - руйнувати систему фінансування та ієрархічну структуру лиходійства.

    Омана: Російська мова - мова "нації"
    - Русскій язик, це імперський мовний однострій подарований Російській Імперії українцями. Російська "нація" зібрана з тих, хто втратив рідну мову давно (россіянє) чи нещодавно (русскіє).

    Омана: "Бідна" Україна
    - Насправді Україна є найбагатшою з країн Європи і, мабуть, світу. Українці - талановиті і працьовиті люди але найбідніші в Європі через глупоту і політику Кремля. Кремль століттями тримав в Україні безпрецедентно велику армію своїх сексотів.

    Омана: Служби безпеки "служить безпеці"
    - Щоб якось виправдати своє існування і фінансування, спец.служби створюють небезпеку всередині країни.
    А СБУ, це взагалі філія ФСБ!

    Омана: Англосакси "кістяк нації США"
    - В США на першому місці німці, на другому - ірландці. Англосакси на третьому місці.
    Російська квазінація складається з татар, українців і цілої низки інших націй, народів та народностей. Кістяк народності імперій складають покорені народи. Покорителі завжди в меншості або й зовсім зникли.

    Омана: Англійська мова "найпоширеніша" в світі
    - Насправді найпоширенішою мовою є китайська-мандаринова мова. Англійська на другому місті.

    Омана: Другу світову війну "виграв" Сталін
    Перемогу у війні 1939-1945 років забезпечили США, точніше, американська енергія. За час війни, Німеччина застосувала 52,7 млн т нафти. При цьому імпорт складав 88%, в Італії імпорт складав 99%, в Японії нафти взагалі не було. США протягом війни застосували 1466,1 млн т нафти (ділились з союзниками по антигітлерівській коаліції). СССР за час війни застосував 172,1 млн т нафти (ділився з Німеччиною, яка в 1939-1941 роках дружила з Сталіним).

    Омана: Ієрархії служать "розвитку"
    - Ієрархії (своєрідні піраміди з людей) неминуче служать злу. Ієрархії, це нерівність, влада людини над людиною, гноблення, несвобода. Ієрархії ідеальні для служіння грошам-владі-силі (у якості мети), тобто служать злу. Інша річ - ієрархія цілей. Ієрархія цілей може також служити і добру (правді, справедливості, свободі).

    Омана: "Легендарний" АК-47
    - Автор Автоматичного Карабіну (зразка 1947 року) - німецький конструктор Хуго Шмайсер. Йому допомагали полонені чешські конструктори (там було ціле КБ). "Автомат Булкіна-Калашникова" - черговий російський міф, який базується на цілій низьці оман. Зокрема москалі назвали "шмайсером" один з німецьких машин-пістолів (МР-хх), який назвали "основною зброєю" Вермахту.
    Всі "російські винаходи" вкрадені за кордоном або зроблені іноземцями.
    Для ілюстрації можна згадати "легендарний автомобіль Москвич", яким спочатку був американський Джип Вілліса, а потім гітлерівський Опель-Кадет.

    Омана: Україна "отримала незалежність в 1991 році"
    - В 1991 році почався нестримний розграб України Кремлем бо красти було легше ніж ґаздувати. Архітектори/прораби цього розграбу - Кравчук, Кучма, Янукович, Азаров та інші члени КПСС. Сьогодні процес розграбу забезпечують Яценюк і Порошенко.

    Омана: "Дон Кіхот... - кращий твір всіх часів і народів" (це "авторитетний висновок міжнародної комісії")
    - "Дон Кіхот..." це, замовлений Інквізицією, пасквіль на лицарство, критика на лицарські хроніки і мемуари. День смерті Сервантеса (Шекспіра та деяких інших письменників) = День всієї суч.літератури. Після цього реальна лицарська література кудись зникла.
    Втіхою є те що фантазія художника, це і є Істина (Отто Вейнінгер). Генії повертають літературу до її першоджерела - лицарського роману-хроніки.

    Омана: Людина - "вища тварина"
    - Існування містичного явища антиподів свідчить, що людина має божественно-містичну природу, в яку закладена велика ідея. Мавпа мавпує людину, але мавпа має іншу покладену в неї ідею і ніколи не стане людиною.

    Омана: "О спорт, ти - світ!" (російською - "О спорт, ты мир!")
    - Спорт, це ерзац (замінник) боротьби добра і зла. Олімпійські ігри і лицарські турніри завжди організовувались і стимулювались монархами і духовенством (світською і духовною владою). Вони поклали кінець Маніхейству і Лицарству (реальному творенню добра, захисту добра від зла, боротьбі проти зла).
    Війна, це покарання за бездумний міжвоєнний період. Друга і Третя світові війни почались після Олімпійських ігор в країнах-агресорах.

    Омана: Жінки - "педагоги"
    - Кращими педагогами є чоловіки. Найкращі педагоги серед неодружених чоловіків та чоловіків у яких нема своїх власних дітей. Жінки ділять дітей на своїх і чужих, а необхідно ділили вчинки всіх людей на етичні і неетичні (як це роблять чоловіки). Для жінок типова наказова форма звернення, яка пригнічує у дітей самостійність мислення.

    Омана: Лицарство - "носіння лат (мілітарія), служіння монарху/духовенству та догляд за жінками"
    - Насправді лицарство, це духовна практика чоловіка, дуже древня, навіть вічна, сьогодні забута.

    Омана: Жіночий оргазм "природний і необхідний" (вже є література, секс-тренери і навіть "ліки" для отримання ЖО)
    - Дівчинка не знаходить у себе пеніс, жінка не відчуває оргазм, а все це гарантовано є у чоловіка. Для юних дівчат оргазм взагалі неймовірний, вони його просто вдають.
    ЖО, швидше всього, відхилення від норми, одна з функцій чоловічого організму в організмі жінок. ЖО зазнають вже в старшому віці, коли різниця між чоловіками і жінками стирається. ЖО не припиняється природним шляхом бо в жінок нема сім'явиверження назовні. Тому ЖО стає сильним стресом для жіночого організму і може нашкодити здоров'ю.

    Омана: Граматичні правила і словники "розвивають" мову
    - Насправді правила і словники гальмують і навіть унеможливлюють вільний розвиток мови. Без скасування правил та без ігнорування вже існуючих словників розвитку мови нема і не може бути. Якщо на те пішло, правильна назва Граматики - "Грамматіка". Мову розвивають не правила граматики, словники чи будь які інші обмеження та заборони а свобода.

    Омана: Слухняність дітей - "позитивне явище"
    - Геніальність прямо пропорційна самостійному Мисленню і обернено пропорційна Слухняності (Г=М/С). Сучасна освіта призвана повністю знищити самостійність мислення і геніальність. Наказова форма в педагогіці взагалі блокує мислення у дітей.
    Запитання і самозапитування - ось що реально стимулюють розвиток мислення в дітей.

    Омана: Залякує бо "не боїться"
    - Залякує лише той хто чогось боїться. Хто нічого не боїться, той нікого й не залякує. Оскільки страх дорівнює незнанню то, як правило, залякують дурні.

    Омана: Людина з роками "мудрішає"
    - Це вірно лише до початку старіння. Далі руйнується мозок, погіршується пам'ять, знижується швидкодія мозку - людина деградує.

    Омана: Щастя "в споживацтві"
    - Щастя в самореалізації, тобто перш за все в креативі (творенні) а не в споживацтві. Самореалізація залежить від свободи, свобода залежить від справедливості, справедливість залежить від правди. Отже щастя залежить перш за все від правди, а споживацтво стимулюється з допомогою оман.
    Вершина дурості - споживання наркотичних речовин (тютюну, алкоголю) в якості ерзацу щастя.

    Омана: "Талант = Геній"
    - Талант і Геній, це різні явища. Талант - одностороння обдарованість підсилена постійною практикою. Талант може проявлятись в злочинній діяльності.
    Геній і злодійство несумісні. Геніальність в людині закріплюється завдяки універсальності, безперервності, самостійності мислення про все.

    Омана: Фармахімія - "базис медицини"
    - Фармахімія, це Аллопатія (друга, інша хвороба). Широко застосовується в комерційній медицині - в бізнесі на хворобах. Провізори (буквально - "провидці") застосовують Гомеопатію (так вони реальну медицину називають) в комерційних цілях - спочатку отруюють людей різними "харчовими" добавками (Е-ххх) а потім лікують їх від отруєння гомеопатичною дозою відповідної отрути, закладаючи її у "фармахімічні" ліки.
    Базисом ідеальної медицини має бути широка профілактика, а не фармахімія.

    Омана: Вода - "ідеальна субстанція для прання"
    - Прання водою (в порівнянні з пранням леткими речовинами) є найгіршим і потребує застосування шкідливих миючих засобів. Давно слід прати в пральних машинах, без пральних засобів, не забруднюючи воду. Таке прання можна проводити спиртами, ефірами чи зрідженими газами що постійно рециркулюють в машині.

    Омана: Цукор - "цінний харчовий продукт"
    - Цукор не містить ні вітамінів ні корисних мікроелементів. Цукор є компонентом гедонічного (на противагу раціональному) харчування і від нього тільки шкода. Солодке вбиває харчову інтуїцію в дітей. Цукор є також своєрідним антидепресантом (ерзацом, замінником щастя) і однією з консервуючих речовин що допомагає зберегти фрукти і ягоди до зими і весни.
    Conditus (лат.) - підсолоджений. Кондитери і кулінари роблять їжу шкідливою. Кулінари псують вітаміни і посилюють шкідливість їжі надміром теплової, механічної та хімічної обробки продуктів.

    Омана: 100%-не перероблення відходів "нерентабельне"
    - Насправді така переробка є найрентабельнішою. При ній прибутки йдуть усім людям (навіть наступним поколінням жителів Планети). Відмова від переробки сміття дає прибутки лише власнику-монополісту великої видобувної промисловості.

    Омана: "Межа" між сильними і побутовими наркотиками
    - Це дуже умовна "межа". Слід карати не лише за заборонений наркотик, а й за загальну шкідливу дію легально діючих наркотичних речовин. Тут нікотин, алкоголь, шкідлива їжа, цукор приносять не менше шкоди ніж всі разом узяті сильнодіючі наркотики.

    Омана: Некрофагія (м'ясоїдство) у людей - "норма"
    - Норма, це вегетаріанці. А некрофагія, канібалізм є відхиленнями від нормального функціонування людського організму. Найдревніші цивілізації (Індія, Китай) вегетаріанські цивілізації. Для прокорму некрофагів необхідно на порядок більше земель ніж для годування вегетаріанців. У некрофагів відмирає апендикс.
    Більшість жителів планети Земля - вегетаріанці. Найвідоміші, наймудріші, найвпливовіші люди також неминуче стають вегетаріанцями. Є значна група хвороб, якими вегетаріанці ніколи не хворіють. У жінок-вегетаріанок значно довший репродуктивний період ніж у жінок м'ясоїдних.

    Омана: "Третє (останнє) блюдо" - напої
    - Багато людей мають звичку запивати їжу рідиною (напоями, водою). Це повністю ліквідовує перетравлення їжі в шлунку. Раціонально вживати напої перед, або через 2 години після прийому їжі і не мавпувати худобу.

    Творенням і поширенням оман займаються дурні і лиходії. Знищенням оман займаються Генії.

    Знаючи омани на яких стоїть Система, можна знищити цю Систему і замінити новою, яка відразу обростає більш модерними оманами :)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости