ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Увага, розшук! Водій збив пішохода на переході і втік з місця ДТП!

    28 березня 2024 четвер
    65 переглядів
    Винуватця чергового ДТП розшукують на Закарпатті

    Ця пригода сталася ще перед Новим роком.

    На Закарпатті в переддень Нового року, а саме 29 грудня біля села Нижнє Солотвино Ужгородського району прямо на пішохідному переході сталося ДТП, в результаті якого постраждав 33-річний хлопець
    Як розповіли очевидці події і мама постраждалого хлопця Закарпатському кореспонденту: "29 грудня 2015 року біля 18.00 в селі Нижнє Солотвино Ужгородського району, автомобіль скоїв наїзд на пішохода, який рухався прямо по пішохідному переходу від зупинки в напрямку будинку. В результаті аварії пішохід, місцевий 33 -й житель отримав значні тілесні ушкодження та переломи. Після дорожньо-транспортної пригоди водій залишив місце ДТП і зник в невідомому напрямку. Хлопець практично без пульсу залишився лежати на асфальті.
    Очевидці страшної аварії викликали швидку. На жаль розглянути автомобіль не встигли. В результаті події потерпілого госпіталізували в травматологічне відділення Ужгородської міської лікарні. Хлопця оперували до 6 ранку, його життя висіло на волосині. Після тривалої операції молода людина впав у кому, в якій знаходився 7 днів. На даний момент стан хлопця важкий, але йому вже значно краще.
    "Просимо допомоги! Якщо Ви стали свідком цієї події, є запис відеореєстратора з місця події або володієте будь-якою іншою інформацією про автомобілі-порушник, просимо повідомити до чергової частини Головного управління патрульної поліції Закарпатської області".
    ЧИТАЙТЕ також: ДТП на Закарпатті: фура і КамАЗ перекинувся автобус на дах, є жертви (ФОТО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору