ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Афонські старці зробили сенсаційне пророцтво щодо найближчого майбутнього України... Читайте коли помруть Янукович, Путін і Лукашенко...

    25 квітня 2024 четвер
    389 переглядів
    Афонські старці вже протягом тисячі років підтримують живу духовну традицію

    До Афонських старців , які вже протягом тисячі років підтримують живу духовну традицію на святій горі Афон , не припиняє тягнутися низка стражденних , бо устами їх говорить Бог - а значить , все , що вони кажуть - істина.

    Не є винятком і українські політики , діячі культури і просто люди , яким мудреці відкрили завісу на майбутнє їхньої країни.

    Отже, пропонуємо , ознайомиться з основними пророцтвами Афонських старців на найближче і подальше майбутнє України .

    1 . Україну очікує важкий час , але воно триватиме недовго - з Божої волі , судилося створити могутню державу , порівнянне з Київською Руссю , бо дух святої Русі знаходиться в Києві , і його пробудили люди. 22 роки - був усього лише летаргічний сон великого народу .

    2 . Росія , не дивлячись на свої прагнення відродитися новою імперією , потерпить крах. Її чекає ізоляція і самодержавство. Але російський імператор протримається на троні тільки 2 роки і піде з ганьбою. Сама Росія продовжить своє існування , але вже без частини земель на півдні і сході. Більшість російських провінцій стануть вільними від опіки Москви і входитимуть у державу російське на правах незалежних територій.

    3 . На Київський престол зійде князь , за часів якого почнеться відродження України , країна може навіть змінити назву. Крим після 3 років перебування під пануванням Москви остаточно повернеться в лоно України , але вже як земля кримських татар.

    4 . Європа розділиться на два табори - Західний і Східний , але розпаду Євросоюзу не буде. У східне об'єднання увійдуть майже всі східнослов'янські країни : Польща , Чехія , Словаччина , Білорусь , Литва , Латвія , Естонія , Молдова , Україна , Угорщина , Румунія .

    5 . Янукович помре в 2017 році , правитель Росії Володимир Путін переживе його на 20 років. Білоруського правителя Олександра Лукашенко чекає насильницька смерть через 2 роки.


    Нагадаємо, Астролог-провісник зробив сенсаційне відкриття - чекати залишилося недовго ... Почався місяць, який визначить світову історію

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Главное, что Пу проживет почти 100 лет))) и сколько стоит такое "пророчество" от ребе в рясах?

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Євросоюз відмовився від України! )))))))))))))))))

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Буде Нова Хазарія (каганат )- центр Київ-Самбат

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Буде Нова Хазарія (каганат )- центр Київ-Самбат

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    все что сказано про украину и россию надо понимать с точностью до наоборот...никогда укронацисты уже не станут великой нацией - жидовье недопустит...

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    ...укронацисты...жидовье... тебе бы комментировать не эту статью, а сексуальные извращения в тюрьме,причем там же и пребывая,как объект вожделений пахана. Слава великой Украине !