ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті циганські "зеки" просто лютують - побили сина барона, розігнали сільську дискотеку, пошматували ножем закарпатця...

    28 березня 2024 четвер
    79 переглядів
    На Берегівщині цигани влаштували різанину

    Пригода сталась у ніч з 4 на 5 березня. Шестеро берегівських ромів вирішили завітати на дискотеку в село Вари.

    Запальна циганська кров вимагала адреналіну. Спочатку причепились до сина місцевого барона і нам’яли тому боки, поки той не ретирувався. Проте цього хуліганам здалося замало і вони затіяли бійку з “білолицими”. Ті опирались і в хід пішли ножі. В підсумку один юнак у важкому стані знаходиться в реанімації, другий з численними ножовими пораненнями – у травматології, третього з гематомами після побиття відпустили додому лікуватись амбулаторно.

    Отримавши інформацію з медзакладу, працівники поліції під керівництвом начальника одного з відділів майора Степана Кантора ретельно спланували операцію по затриманню зловмисників. Знаючи ім’я одного з нападників, знайшли його батька і залучили його до своїх дій. На той час роми поховалися на узбережжі річки Боржава. На прохання поліціянтів батько зателефонував по мобільному синові і наказав здатися правоохоронцям. Вгамувавши пристрасті, старший ром умовив шістьох учасників бійки повернутися в село і вийти до магазину. Там їх і затримали.

    Серед нападників виявилося двоє неповнолітніх, а між старшими – нещодавній засуджений. Останній лише тиждень тому вийшов на волю з буцегарні, де сидів за причетність до вбивства. Тепер йому світить уже серйозніший строк.

    Всі зловмисники знаходяться під вартою. Розпочато слідство.
    Нагадаємо, раніше на Закарпатті цигани хотіли повбивати лікарів швидкої допомоги (ВІДЕО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору