ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Очікується мобілізація власників автомобілів з іноземною реєстрацією

    16 квітня 2024 вівторок
    74 переглядів
    Те, що тема надактуальна, свідчить кількість машин -"іноземців" на наших трасах

    Ситуація із транспортом, який реєстровано за кордоном перебуває під пильною увагою закарпатців. Те, що тема надактуальна, свідчить кількість машин-"іноземців" на наших трасах.

    Нагадаємо, на будь-які спроби втрутитися у правила перетину кордону таким транспортом миттєво реагують його власники, а тема "спрощення" життя для "іноземних" українських авто стає гарною темою для здобуття політичних дивідентів.

    Схоже, Ужгород чекає нового сплеску емоцій. Про це свідчить повідомлення активіста руху "пересічників" Павла Білецького у мережі Фейсбук:

    "Увага! Мобілізація! До уваги автомобілістів з іноземною реєстрацією із Закарпаття! За останні місяці ми відчули чимало "покращень" у користуванні нашими автомобілями. Останнє з них — питання з довідками,які на митниці стали не приймати без попередження про поломку авта. Це — перший дзвінок до того, що далі будуть ще сюрпризи і, очевидно, не на нашу користь. При цьому наші ініціативи уперто не чує жоден нардеп від Закарпаття, не кажучи уже про центральні органи влади. Тому є пропозиція зібратися на серйозну розмову і для рішучих дій у середу зранку о 9.30 біля стадіону "Авангард" в Ужгороді. Нас має бути багато. Пам’ятайте, за нас ніхто не вирішуватиме наших питань".

    Оскільки інформацію датовано 4 березня, мова іде, очевидно, про середу, 10.03.
    Як ми раніше повідомляли, народний депутат із Закарпаття хоче вирішити проблему "пересічки" для власників автомобілі з іноземною реєстрацією

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору