ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські прикордонники зупиняли порушників кордону пострілами!

    28 березня 2024 четвер
    112 переглядів
    Держприкордонслужба України повідомляє...

    Прикордонники Чопського загону отримали оперативну інформацію від словацьких колег про те, що вони виявили в камери спостереження двох невідомих, які зі Словаччини йдуть в Україну.

    Прикордонні наряди з обох сторін кордону відразу вибули на місце можливого порушення та з метою затримання невідомих осіб. Для їх пошуку було залучено службову собаку, яка взяла слід й вказала напрямок руху правопорушників.
    Помітивши переслідування, порушники почали втікати гірськими схилами. На вимогу зупинитися не реагували, тому прикордонники вимушені були зробили попереджувальні постріли вгору з травматичного пістолета. Та втікачі лише пришвидшили біг. Зрештою порушників вдалося наздогнати. Під час затримання зловмисники чинили опір. Втікачами виявилися мешканці сіл Великоберезнянського району Закарпатської області. Документів при собі не мали, адже під час втечі повикидали їх у лісі.
    Відносно порушників прикордонники склали протокол по ст. 204-1 (незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України) та ст. 185-10 (злісна непокора) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Подальшу їх долю буде вирішувати суд.
    ЧИТАЙТЕ також: Закарпатські прикордонники стріляли по порушникам і ...рисі!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору