ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Мукачеві святкування 8 березня ледь не закінчилося для двох юних дівчат фатально - одна стрибнула з мосту, інша, до "безпам'яті" напилася

    24 квітня 2024 середа
    84 переглядів
    Після святкування 8 Березня дві неповнолітні мукачівки потрапили до лікарні

    Після святкування 8 Березня дві неповнолітні мукачівки потрапили до лікарні: одна з діагнозом алкогольне отруєння, а в іншої після стрибка з мосту черепно-мозкова травма, пише Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

    8 березня ввечері в Мукачівський відділ поліції повідомили про те, що в реанімаційне відділення дитячої лікарні з діагнозом алкогольне отруєння потрапила 11-річна місцева мешканка.

    Як з'ясували правоохоронці, швидку допомогу для дівчинки викликала перехожа жінка. Мукачівка розповіла, що ввечері поверталася додому й помітила, що на лавці біля кінотеатру "Перемога" лежить дівчина. Жінка підійшла до дитини й зрозуміла, що їй погано. Одразу зателефонувала в лікарню.

    За яких обставин дитина вжила алкоголь зараз встановлюють поліцейські.

    Того ж вечора за кілька годин в мукачівську поліцію надійшло повідомлення про те, що з мосту по вул.Ужгородській стрибнула 16-річна дівчина. На щастя, юнку вдалося врятувати. Дівчина перебуває у травматологічному відділенні Мукачівської дитячої лікарні. Як стало відомо правоохоронцям, дівчина посварилася з хлопцем - і вирішила покінчити життя самогубством, зістрибнувши з мосту.

    За фактами триває перевірка.


    Нагадаємо, П'яні російські військовослужбовці на Донбасі намагалися зґвалтувати і пограбувати дівчину... Місцеві жителі влаштували самосуд (ФОТО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору