ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Зустріч блокувальників кордону у Губернатора Закарпаття Геннадія Москаля закінчилася перемогою "пересічників"! Кордони розблоковують!

    19 квітня 2024 п'ятниця
    75 переглядів
    Закарпатська митниця поновлює дію довідок з СТО

    Закінчилася зустріч керівників Закарпаття з активістами, які заблокували українсько-словацький кордон на КПП "Ужгород". Влада пішля на поступки "пересічникам".

    Сьогодні протестувальники знімають блокаду КПП «Ужгород», «Великий Березний» та «Солотвино», а у відповідь Закарпатська митниця поновлює дію довідок з СТО. Дію яких було скасовано минулого тижня, що і стало підставою для блокування прикордонних переходів.

    Такі результати круглого столу,який за закритими дверми відбувся в Закарпатській ОДА де учасники акції зустрілися з керівництвом області.

    Поступки Закарпатської митниці в принципі суттєво нічого не змінюють власникам автомобілів з іноземною реєстрацією і надалі треба буде кожні 5-ть днів їхати на «пересічки».

    Як повідомили в Закарпатській ОДА, влада області вирішила не нагнітати ситуацію і переконала співробітників ДФС, що на прохання активістів-пересічників варто відновити практику з довідками із автосалонів, які підтверджують причину відтермінування перетину кордону автомобілями з іноземною реєстрацією.

    "Можна вважати це перемогою "пересічників", можна вважати перемогою здорового глузду. Ясно одне, загострювати соціальну напругу в Закарпатті зараз не варто", - повідомили в Закарпатській ОДА.


    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Скандал на всю країну! Усі пункти пропуску для в'їзду на територію Словаччини заблоковано! Закарпатські "пересічники" звернулися до Президента України (ВІДЕО, ФОТО, ДОКУМЕНТ)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору