ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Бійка на кордоні в Малому Березному - мітингувальник із Закарпаття побив словака

    28 березня 2024 четвер
    72 переглядів
    "Пересічник" побив словака, який протестував через перекриття дороги

    На україно-словацькому кордоні 9 березня один із блокувальників на пункті пропуску в населеному пункті Малий Березний побив громадянина Словаччини, який протестував через перекриття дороги.

    Учора до Великоберезнянського відділення поліції звернувся черговий лікар районної лікарні. Чоловік повідомив, що до приймального відділення з тілесними ушкодженнями було доставлено громадянина Словаччини.

    Як з’ясували правоохоронці, іноземець висловлював свою думку проти блокування дороги. Незгідний з думкою гостя блокувальник дозволив собі силою довести власну правоту – і вдарив в обличчя словака. Громадянин сусідньої країни проходить судово-медичну експертизу.

    За фактом відкрито кримінальне провадження за ст.125 (Умисне легке тілесне ушкодження). Карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.
    Нагадаємо, Зустріч блокувальників кордону у Губернатора Закарпаття Геннадія Москаля закінчилася перемогою "пересічників"! Кордони розблоковують!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору