ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті начальника ДСНС не хочуть поновлювати на посаді попри рішення суду (ФОТО)

    24 квітня 2024 середа
    119 переглядів
    Екс-начальник управління ДСНС у Закарпатській області Мирослав Щербей.

    Екс-начальника управління ДСНС у Закарпатській області Мирослава Щербея не поновлюють на посаді, хоча є рішення Закарпатського окружного адміністративного суду від 30 жовтня минулого року про його незаконне звільнення та розпорядження про негайне відновлення його на посаді.

    Відкрито кримінальне впровадження.
    Журналісти поцікавилися, чому дотепер не поновлено Мирослава Щербея на законній посаді й в чому суть справи. Як стало відомо представникам ЗМІ, даним питанням уже займаються вищі керівні правоохоронні органи. Для вірогідністі наводимо листа з Прокуратури міста Києва:
    Прокуратурою столиці розглянуто депутатське звернення Юрія Дерев'янка щодо можливого вчинення кримінального правопорушення та відповідно встановлено наступний факт Слідчим відділом Шевченківського УП ГКНП у м Києві за фактом невиконання листа Закарпатського окружного суду від 30.10.2015 року про поновлення Мирослава Щербея на посаді начальника управління ДСНС у Закарпатській області 16 січня поточного року внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань №1216100100000512 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 382 КК України, - йдеться в офіційному документі.
    Також у листі повідомляється, що процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснюється Київською прокуратурою №10. Отож, уже згодом в управлінні надзвичайників може прогриміти черговий скандал із негативними наслідками.Нарешті настане справедливість і погони будуть злітати особливо голосно!


    ЧИТАЙТЕ також: Гучний "картковий" паливний скандал на Закарпатті! (ФОТО)


    0_9930-1.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору