ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Водія припаркованої біля військового пам’ятника іномарки покарають штрафом

    19 квітня 2024 п'ятниця
    64 переглядів
    Іршавського "оленя" покарають штрафом.

    Поліцейські м.Іршава притягнули до адміністративної відповідальності водія іномарки, який припаркував свій автомобіль у центрі міста біля пам’ятника загиблих воїнів.

    Іршавчани діями водія були обурені. Відповідно небайдужа іршавчанка звернула на це правопорушення увагу поліції. І в подальшому «героєм парковки» зайнялись поліцейські, які встановили, що власником іномарки є 22-річний водій із села Гребля.
    Водій свої дії пояснив тим, що у нього у центрі міста закінчився бензин і щоб не створювати незручності іншим водіям, свою іномарку припаркував біля пам’ятника. Зі слів чоловіка, автомобіль знаходився декілька хвилин, поки він сходив за бензином.
    Водія-порушника зазначеного автомобіля поліцейські Іршавського відділення поліції притягнули до адміністративної відповідальності за ч.1 ст. 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення вимог дорожніх знаків), де передбачено накладення штрафу. Протокол щодо водія-порушника направлено до суду для вирішення питання про притягнення його до відповідальності в порядку чинного законодавства, інформують з Іршавського відділення поліції.
    ЧИТАЙТЕ також: Ужгородський олень на джипі вирішив, що автобус з пасажирами його почекає посеред дороги ... (ФОТО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору