ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Конопля вирощена власноруч жителем села Тур’я Ремета

    28 березня 2024 четвер
    32 переглядів
    ...для власних потреб...

    Правоохоронці Перечинського відділення міліції під час обшуку помешкання 23-річного жителя села Тур’я Ремета виявили марихуану.

    11 березня перечинські поліцейські провели обшук житла мешканця с.Тур’я Ремета. У спальній кімнаті будинку правоохоронці виявили тарілку з речовиною, схожою на наркотичну речовину «марихуану» вагою біля 50 г.

    Під час подальшого обшуку житла в шафі спальної кімнати виявлено сховок зі стеблами рослин, схожих на коноплі.

    Господар помешкання зізнався, що вилучені рослини - це конопля, яку він доглядав і вирощував сам для своїх власних потреб.

    За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 309 та 310 ККУ (Незаконне виготовлення та вирощування наркотичних речовин). Щодо затриманого власника наркоречовини вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу, повідомляють у прес-службі закарпатської міліції.


    Читайте також: На Закарпатті один грам марихуани, залежно від її походження та якості, коштує 140-150 грн., 1 г амфетаміну – 350-400 грн., метамфітамін дорожчий – 2500 грн. за 1 грам. Про це розповів керівник поліцейської служби по боротьбі з наркотиками Василь Варваринець.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору