ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Мукачеві невідомі на авто розстріляли чоловіка з гранатою в руці. ПОДРОБИЦІ (ФОТО)

    20 квітня 2024 субота
    113 переглядів
    Пораненого виявив його товариш, який знайшов його з нерозірваною гранатою у руці

    Стрілянина сталася біля школи №16, на вулиці, яка з'єднується з вулицею Шевченка.

    Сьогодні, близько півтори години назад, у міліцію поступило повідомлення про постріли біля школи. За попередніми даними, як розповідають очевидці, їхало авто, з якого стріляли у перехожого молодого чоловіка.

    Після авто поїхало у невідомому напрямку. Чоловіка забрала швидка з важкою травмою. А саме у нього була пошкоджена стегнова артерія.

    Як розповіли лікарі, у нього вже була зупинка серця, але чоловіка реанімували.

    На місці працюють експерти. Також, стало відомо, що біля травмованого було знайдено гранату. Припускається, що це граната травмованого.

    Як стало відомо, інцидент стався між групою молодиків на авто та місцевим мешканцем. Перші були із зброєю, другий – з вибухівкою. Другого з кульовим пораненням госпіталізована у лікарню. Молодики зникли з місця стрілянини на авто. Вибухівка не спрацювала. Наразі на місці подій працюють правоохоронці, очікується прибуття піротехніків.

    Також, як зауважила керівник управління освіти Катерина Андялошій, усі учні, які наразі перебували в школі на навчанні (відпрацювання за 7 березня) у безпеці, і перебувають під наглядом керівництва школи на вчителів.

    Як повідомили у Мукачівської ЦРЛ, близько 13:00 до лікарні доставили місцевого мешканця з вогнепальним пораненням бедрової артерії. Його привезли без документів. Пораненого виявив його товариш, який знайшов його з нерозірваною гранатою у руках.


    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ На Закарпатті затримали Остапа Бендера! Аферист за 2 тисячі доларів обіцяв оформити людям робочу візу в Ізраїль, а оформив собі "путівку" на лісоповал (ВІДЕО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору