ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Весняний ярмарок з продажу вина, паленки, ковбасних виробів, сиру та меду вирує у Берегові (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    73 переглядів
    У Берегові стартував перший Весняний ярмарок

    Відвідувачі мають змогу побачити культурно-розважальну програму.

    Вчора у Берегові стартував перший Весняний ярмарок з продажу вина, палинки, ковбасних виробів, сиру та меду. Про це повідомляється на сторінці міського голови Берегова Золтана Бабяка.
    Окрім власне ярмарку, де продаються смаколи та різноманітна продукція ручної роботи, відвідувачі мають змогу побачити культурно-розважальну програму. Так, участь в офіційному відкритті свята взяли урядовий комісар Угорської Республіки д-р Грежа Іштван, генеральні консули Угорщини в м. Ужгороді та м. Берегові Йожеф Бугайло і Ендре Саліпскі, а також поважна делегація з м. Гайдубесермень. Міський голова привітав усіх гостів нашого ярмарку, зазначивши, що гармонійне поєднання культурних традицій, природні багатства, кухня та гостинні люди приваблюють туристів у Берегові з різних куточків. А сьогоднішній ярмарок дозволить відчути весняний настрій після зимового затишшя.
    Опісля на сцені виступали юні таланти нашого міста з танцювальними номерами, віршами та піснями українською та угорськими мовами. Нагадаємо, ярмарок триватиме ще протягом суботи та неділі.
    ЧИТАЙТЕ також: Ярмарки в Ужгороді та на Закарпатті 100 років тому (ФОТО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору