ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Молодого прикордонника затримали на хабарі у півтисячі доларів

    29 березня 2024 п'ятниця
    69 переглядів
    Держприкордонслужба України повідомляє...

    Державна прикордонна служба України продовжує реалізовувати комплекс заходів в рамках програми протидії зловживанням серед персоналу.

    Учора офіцерами внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби, співробітниками УСБУ, військової прокуратури Ужгородського гарнізону в н.п. Тересва Тячівського району Закарпатської області під час отримання неправомірної грошової винагороди в розмірі 500 доларів США, за сприяння в переміщенні бурштину з України в Румунію, затримано молодшого інспектора прикордонної служби одного із відділів Мукачівського загону. Крім прикордонного інспектора, як підозрюваного в співучасті до даному факту, було відсторонено від несення служби ще одного інспектора прикордонної служби.
    В ході реалізації отриманої від офіцерів внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби попередньої інформації та проведення пошукових заходів за 30 метрів від державного кордону виявлено два поліетиленові пакунки з 10 кілограмами бурштину, які були вилучені представниками СБУ для проведення експертизи.
    Дані військовослужбовці затримані, тривають слідчі дії.
    ЧИТАЙТЕ також: Очільника одного з відділів МП "Вилок" затримали за одержання хабара!
    0_9978-.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору