ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

ШОК! В Ужгороді п’яна мати всю ніч спала під лавкою, а поруч, у візку плакало місячне немовля...!

    25 квітня 2024 четвер
    105 переглядів
    Таку картину близько п’ятої години ранку у дворі багатоповерхівки

    Таку картину близько п’ятої години ранку у дворі багатоповерхівки помітили місцеві мешканці. Вони і викликали поліцію.

    Жінка спокійно спала під лавкою, поруч – недопита пляшка горілки, у візочку плакала дитина. Перехожі її заколисали, а жінку намагалися розбудити. Прокинувшись, вона сказала, що у візочку - її син, якому усього лиш 29 днів.

    Виявляється, 25-річна жінка з дитиною та своїм співмешканцем були у гостях. Іти з чоловіком додому вона не захотіла, бо вимагала «продовження бенкету». Отож, коли поверталася пізніше, з дитиною, буда дуже п’яна, додому не дійшла, а заснула під лавкою на вулиці.

    Патрульні поліцейські доставили жінку з дитиною до лікарні. Медики оглянули хлопчика, він виявився абсолютно здоровим, не дивлячись, що на вулиці було близько нуля градусів (малюк був добряче одягнений), тільки дуже голодний. До лікарні викликали і співмешканця. Той спочатку дуже обурювався, що навколо – поліцейські.

    Госпіталізовувати дитину батьки відмовилися, разом із правоохоронцями пішли додому. Дитину залишили з бабусею, а батьків забрали у наркодиспансер на експертизу. Перевірка на драгері показала 1,62 проміле алкоголю в крові жінки.

    Усі матеріали справи патрульні передали в чергову частину міськвідділу. У ситуації розбиратимуться і соціальні служби, повідомляє прес-служба патрульної поліції.
    Нагадаємо, Мати-одиначка виховує дитину в жахливих умовах! Тільки на таке життя і на... сигарети - вистачає соціальної допомоги від держави (ФОТО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Находиться в среде алкоголиков действительно невыносимо. Это тяжелобольные и неадекватные во всех смыслах люди.